2777
2789
عنوان

کورتاژ کردم😢😢

455 بازدید | 41 پست

سلام خانوما من ده روز پیش تو هفته 6 بخاطر اینکه جنین از هفته 4 رشد نکرده بود کورتاژ شدم. خیلی ناراحتم این ده روز همش افسرده و نگرانم ک چرا اینطور شد و چیکار کنم میترسم برای بارداری 

ترس نداره خودت تقویت کن بعد چند ماه دوباره اقدام کن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قلبش تشکیل نشده بود؟

چرا کورتاژ کردنت؟ با دارو میفتاد خب.

نگران نباش برای خیلیها پیش اومده.

ان شاء الله این سری بارداری موفق داشته باشی

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
پریودت ک منظم شد اقدام کن زودی باردار میشی کورتاژ رحم پاک میشه منم دو ماه بعد کودتاژ باردار شدم نگرا ...

میگن سخته بعد کورتاژ باردار بشی از دکتر هم ک مرسیدم علتش چی بوده هیچی نمیگه

عزیزم غصه نخور ۳ ماه دیگه ان شاالله دوباره باردار میشی حتما صلاحت اینطوره

خداکنه همش جلو چشممه اون لحظه ولی خب بخاطر شوهرم گریه نمیکنم جلوش خودمو ناراحت نشون نمیدم چون خیلی حساسه ولی خب شبا گریه 😢😢 تو خونوادمون هیچکس تا حالا کورتاژ نشده بود شانس من

میگن سخته بعد کورتاژ باردار بشی از دکتر هم ک مرسیدم علتش چی بوده هیچی نمیگه

نه بخدا کورتاژ خیلی خوبه. سقط با قرص و اینا ریسکه پدرت در میاد کلی خونریزی و درد اخرش هم شاید بقایا بمونه. یه بار یا دو بار ک پری شدی اقدام کن زود باردار میشی از سقط نترس چیز شایعیه تو همین نی نی سایت خیلیا سقط داشتن و الان بچه هم دارن برا خیلیا پیش میاد الکی روحیتو تضعیف نکن