2777
2789
عنوان

کورتاژ کردم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 41 پست
انشالله عزیزم مرسی. توی این مدت کار خاصی نباید انجام بدم

دکتر من یه سری ویتامینهای خارجی داد خوب بود. خودم هم غذاهای مقوی مثل کاچی و حلو و عسل و خرما ... میخوردم. منم دو رو برم هیچکی سقط نداشت برام عجیب بود اما اصلا جای نگرانی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسنراحت کن تا چند وقت به رحمت فشار نیاد منم‌پارسال سقط کردم درک میکنم الان تو اقدامم . کورتاژ یه خوبی واسه من داشت

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن

وووووووای یا امام غریب😪😪😪😪من میخام برم واسه قلبش بعد3سال و بدبختی دارو حامله شدم توروقران با دل پاکتون دعا کنید بچم سالم باشه یا خداااااااا یا امام حسین😭😭😭😭😭دارم میمیرم از استرس اینروزا هرکیو میبینم یا میگن قلب تشکیل نشد یا میگن مغز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خوبیشم این بود که بعد از زایمان اولم لک بینی‌داشتم شدید دیگه خسته شده بودم ولی بعد از کورتاژ دیگه درست شد لک بیی ندارم. رحمتو گرم‌نگه دار با روغن سیاهدونه ماساژ بده همیشه ببند با شکم بندی چیزی. من یه کلیه بند دارم همیشه میپوشم چون یه ذره هوا که سرد بشه حس میکنم رحمم درد میگیره

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
وووووووای یا امام غریب😪😪😪😪من میخام برم واسه قلبش بعد3سال و بدبختی دارو حامله شدم توروقران با دل ...

تقصیر امواج و مواد تراریخته س . منم پارسال هین حسو داشتم. توکل بر خدا

راست میگی خداروشکر واسم دعا کنین .

الان باردارم بخدا منم تو بیمارستان خیلی دپرس بودم یه دختری ک داشت میرفت زایمان کنه خدا خیرش بده بمن گفت ببین منم پارسال بچمو پونزده هفته از دست دادم الکی گریه میکردم الانم دارم میرم واس زایمان. بمن گفت الکی غصه نخور باردار میشی.بزودی یه تپلیش میاد تو دلت

تقصیر امواج و مواد تراریخته س . منم پارسال هین حسو داشتم. توکل بر خدا

یا امام غریب هیچکس حال دلمو نمیدونه هیچکسسسسسس😢الهی واسه هیچکسم نیاد واسم دعا کن.

شما الان بچتو داری یا دور ازجون مشکلی بود؟

میگم بنظرتون کسی ک هفته 7و6روزه ولی هنوز گهگاه سنت راستم تیر میکشه و میگیره طبیعیه؟؟؟ نفخ زیاد هم دارم سردرد و بی حالی هم سرظهرا یه دوساعتی مهمونمه

وووووووای یا امام غریب😪😪😪😪من میخام برم واسه قلبش بعد3سال و بدبختی دارو حامله شدم توروقران با دل ...

نه عزیزم انشالله همه چی خوبه و نی نی ناز میاد تو بغلت الکی استرس نداشته باش