2777
2789
اوضاع زندگی شخصی خوبه ؟

خب تجربه هاى زيادى كسب كردم و به قولى آدم شناس شدم كه خييلى خوبه. البته آدم خيلى محتاط تر و عاقلتر ميشه 

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توی سی هنوز امیدوار بودم هنوز تلاش میکردم گذشت مبکردم گاهی می جنگیدم... ولی حالا فقط منم و یه گوشی. ...

فکنم داریم افسردگی میگیریم برا سن نیس

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
میشه از خودت بگی ؟ متاهلی یا‌مجرد ؟ بچه داری ؟

آره متاهلم دو تا بچه دارم 

خیلی تو زندگی با همسرم تنش داشتم

جالبه تو هر دوره ای از زندگیم یه مشکل جدید 

هر مشکلی حل میشد یه مشکل تازه و گاهی بدتر بجاش پیدا میشد

در سن چهل سالگی ادم دچار بحران میانسالی عجیبی میشه البته اوایلش. تا یکی دو سال 

یه حالتی هستی فک میکنی که خوب جوونیم رفت؛ دیگه نمیتونم اونجوری از زندگی لذت ببرم.؛دیگه فرصتهام از دست رفت و... 

ولی کم کم بحالت عادی بر میگردی و میفهمی زندگی هنوز ادامه داره و توی این سن هم میشه لذت برد منتها متناسب با سنت و شرایط زندگیت.... 

من اونقدر در اوایلش حالم بد بود که به مشاوره مراجعه کردم و ایشون گفت طبیعیه و کم کم روبراه شدم 😊😊

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
در سن چهل سالگی ادم دچار بحران میانسالی عجیبی میشه البته اوایلش. تا یکی دو سال  یه حالتی هستی ...

بله من الان‌همینم ،خسته ام از همه دویدنها و  احساس میکنم بخش اصلی زندگی ام گذشته دیگه هرچی دویدم بسه ، از اینجا به بعد باید برای دل خودم زندگی کنم‌ ، ولی بعدش منطق ام میگه نه باید بازم ادامه بدم البته دیگه توانی ندارم 

هروقت به ۴۰ رسیدی میفهمی

چن سال دیگه اگه خدا بخاد میشم 40 اره 35 ورد کنی خیلی پخته تر میشی عزیزم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
بله من الان‌همینم ،خسته ام از همه دویدنها و  احساس میکنم بخش اصلی زندگی ام گذشته دیگه هرچی دوید ...

به نظر من سن فقط یک عدد 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
2790
2778
2791
2779
2792