2777
2789
به نظر من سن فقط یک عدد 

به نظرم ادم اگه روحیه اش خوبه و حس خوبی داره نباید با ادمایی که هی غر میزنن تو این سنا دوستی کنه تو روحیه ادم اثر میذاره

ادم بیست و پنج ساله هست حس پیر زن هفتاد ساله بهت میده

ادم هست چهل و پنج ساله یه عالم انرژی میده به ادم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این دیگه بعیده

چرا دیگه اگه مادره پونزده سالگی بچه دار شده باشه الان بچه اش پونزده سالشه دیگه 

از این لجم میگیره چند تا خانوم سی ساله دارن حرف میزنن اینا میپرن وسط میگن مامان من سی سالست و مادر بزرگم چهل ساله 

انگار کارت دعوت دادن واسشون 

به نظرم ادم اگه روحیه اش خوبه و حس خوبی داره نباید با ادمایی که هی غر میزنن تو این سنا دوستی کنه تو ...

بله کاملا درسته سن عدد دل باید شاد باشه 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
به نظرم ادم اگه روحیه اش خوبه و حس خوبی داره نباید با ادمایی که هی غر میزنن تو این سنا دوستی کنه تو ...

البته من بیشتر هدفم از این تاپیک‌بازگو کردن تجربیات بود نه حس و حال

بله کاملا درسته سن عدد دل باید شاد باشه 

ببین تا قبل از ۴۰ معمولا آدمها اگه اوضاع به وفق مرادشون نباشه دلشون به امید به آینده خوشه مگر اینکه افسرگی گرفته باشن ولی بعد از ۴۰ آدم دیگه نمیتونه مثل قبل آرزو و امید آینده داشته باشه ، درصورتی دلش خوش خواهد بود که حداقل به ۸۰ درصد اون زندگی که میخواسته رسیده باشه

ببین تا قبل از ۴۰ معمولا آدمها اگه اوضاع به وفق مرادشون نباشه دلشون به امید به آینده خوشه مگر اینکه ...

نه اتفاقا من دوستانی دارم هنوز بچه دار نشدن ازدواج نکردن همچنان امیدوارن ربطی نداره

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

من متولد شصتم الان چهل دو میشم دوماه دیگه ولی بدجور احساس شکست میکنم سه پسر ۱۷   ۱۵  و پنج ساله دارم  شغلم  ازاده ولی بعضی دوستام که پول دار شدن و دارند بازنشته میشن اخساس شکست میکنم یع اپارتمان ۸۰ متری و یک  سمند از خودم دارم نگران اینده پسرام هستم از ایتکه چکار کنند البته من نه به خانم ونه خودم هیچی ارث نرسید از اینکه هیچی ندارم به پسرام بدم حس شکست دارم 

من متولد شصتم الان چهل دو میشم دوماه دیگه ولی بدجور احساس شکست میکنم سه پسر ۱۷   ۱۵  و پنج ...

۳ تا پسر و خانه و ماشین داری نگران  اینده بچه هات هستی عمو  به این میگن نا شکری پسرتون هم  باید خودشون زحمت بکشن وظیفه شما درست راهنمایی کردن که به بیراه نرن و زحمتشون به هدر نره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز