2777
2789

امروز پیش شوهرم نشسته بودم با گوشیم مشغول بودم یهو شوهرم گفت خونه یه بوی بدی میده از در میای داخل بو میاد معلوم نیست بوی چیه !!!!!؟

بعد گفت شایدم بوی تو باشه!!!!الان که نزدیکمی بو میاد میگم شاید بوی تو باشه

منم فورن با قهر جامو عوض کردم بعد خودش پشیمان بود همش میخواست حرفشو درست کنه ولی من خیلی بهم برخورد شما بودید چکار میکردید خیلی ناراحت شدم

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

من چون روزی ۱الی ۲ بار دوش میگیرم احتمالش صفره این حرفو بشنوم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید واقعا بو میدی

خو گارد نباید میگرفتی

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببخشید عزیزم دوش میگیری هرروز؟مام میزنی

متاسفانه باید بگم حتما یه بویی میاد که بهتون اینطور گفته

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

من این حرفارو باشوهرم ندارم ناراحت نمیشم میپرسم دقیقا چه بویی میاد؟ شاید بو از خودم باشم من نفهمم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ناراحت نشو , شاید خودت نمیدونی, احیانا دیر ب دیر حموم نمیری?از لوسیون و مام استفاده میکنی? مرتب شیو میکتی?لباس زیرتو تند تند عوض میکنی?

زندگی یه سوپه و من یه چنگال لعنتی  
وا میگم میگفت از در میای تو بو میاد یعنی من حموم نرم کل خونه بو میگیره!!!!!؟

اونجوری گفته که مستقیم بهت نگه ناراحت نشی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️