2777
2789
واقعا ینی دردای کمرم طبیعیه گاهي اوقات رحمم درد میکنه در حد30 ثانیه

بله. کمر درد تو بارداری از اول تا آخرش هست. درد رحمی هم بعضیها دارن. منم از اولش داشتم گاهی خیلی شدید میشد از ترسم دراز می کشیدم. دکتر میگفت باید احتیاط کنی در معرض زایمان زودرسی. 

وای دقیقا حال منه. لعنت به هر چی حالت تهوعه. از زندگی بیزارم فقط از خدا میخوام این روزا رو دور تند ب ...

حالم رو درک‌ میکنی خیلی سخت میگذره به دوستام‌میگم حاضر یه درد بندازه تو‌بدنم ولی حالت تهوع بی اشتهایی بره 

حسودی میکنم‌به کسی که حالت تهوع نداره

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالم رو درک‌ میکنی خیلی سخت میگذره به دوستام‌میگم حاضر یه درد بندازه تو‌بدنم ولی حالت تهوع بی اشتهای ...

حق داری واقعا. من که یه سره حالت تهوع دست از سرم برنمیداره امیدم فقط به ماه چهارمه که میگن قطع میشه.

حق داری واقعا. من که یه سره حالت تهوع دست از سرم برنمیداره امیدم فقط به ماه چهارمه که میگن قطع میشه.

منم شبیه شما امیدم همینه بازم با این شانسی که من دارم 🤕

سر دخترم تا ۷ماهگی از همه چیز متنفر بودم هیچی نمیخوردم‌ اینم شبیه دخترمه 

چهارشنبه نوبت دکتر دارم برم‌ببینم‌ چیکار میتونه بکنه کاش علم‌اونقدر پیشرفت کرده بود که تاریخ ش معلوم بود تا کی ادامه داره حالت تهوع 🤮🤢

منم شبیه شما امیدم همینه بازم با این شانسی که من دارم 🤕 سر دخترم تا ۷ماهگی از همه چیز متنفر بودم ه ...

ایشالا که این سری زودتر حالت تهوعتون بره. من دمیترون هم میخورم  حالت تهوعمو کمترش میکنه ولی بازم هست بعد که اثر دمیترون میره تهوعه چند برابر برمیگرده.اره والا

ایشالا که این سری زودتر حالت تهوعتون بره. من دمیترون هم میخورم  حالت تهوعمو کمترش میکنه ولی باز ...

اره قرص ها هم تاثیری ندارن نمیدونم دیگه چیکار کنم راه حلی جز صبر نمیمونه

انشالله که زود زود بشنوم تا خیالم راحت بشه دلم پَر میزنه

انشالله😍😍

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑