2777
2789
چقدر ساده ای دختر من پیر داغون شدم‌از بس بالا میارم هیچی دوست ندارم بخورم همش به ناله دارم میگذرونم‌ ...

آخه میگن اگه حالت تهو داشته باشی نشانه سالم بودن بچس من هیچی ندارم

آخه استرس میگیرم 

عزیزم استرس که بدتره،واست سونو ننوشته دکترت؟احتمالا هفته هشتم نهم واسه صدای قلبش بفرسته،اینقدر ذوق میکنی صداشوبشنوی😍😍😍

من هفته دهم واسم نوشت رفتم.

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استرس که بدتره،واست سونو ننوشته دکترت؟احتمالا هفته هشتم نهم واسه صدای قلبش بفرسته،اینقدر ذوق م ...

هنوز نرفتم پیش دکتر پرونده تشکیل بدم این هفته حتما میرم

من هفته پیش ینی س روز بعداز پریودی آزمایش دادم بتام 500 بود مگه علائم خارج رحمي چیه؟ 

من بعد 48ساعت بتام 1ونیم برابر شد بجای دوبرابر. یک دفعه م علایمم قطع شد. من ترسیدم رفتم دکتر. گفت سه شنبه هفته اینده بیا سونو. ولی احتمالا همین روزا میرم دوباره بتامو چک میکنم. 

عزیزم استرس که بدتره،واست سونو ننوشته دکترت؟احتمالا هفته هشتم نهم واسه صدای قلبش بفرسته،اینقدر ذوق م ...

انشالله که زود زود بشنوم تا خیالم راحت بشه دلم پَر میزنه

آخه میگن اگه حالت تهو داشته باشی نشانه سالم بودن بچس من هیچی ندارم

ای خداااا این حرف ثابت نشده و نمیشه 

به این چیزها فکر نکن‌برو‌دعا کن نیاد سراغت این تهوع اون موقع از بارداری ادم سیر میشه 

من خیلی اذیتم تواز بیدار شدن تا خوابیدن شب حالت تهوع وام نمیکنه

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......
ای خداااا این حرف ثابت نشده و نمیشه  به این چیزها فکر نکن‌برو‌دعا کن نیاد سراغت این تهوع اون م ...

وای دقیقا حال منه. لعنت به هر چی حالت تهوعه. از زندگی بیزارم فقط از خدا میخوام این روزا رو دور تند بگذره.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792