2777
2789
عنوان

کی بی بی چک نتبجه درست میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 30 پست
اسپرم شوهرم تکرار شد تعداد از ۲۰شد ۵ حرکت از ۲۹شد۵۰....مورفو از یک شد سه نمدونم چرا تعداد کم شده ی ...

شاید شب قبل خوب نخوابیده. صبحونه مقوی نخورده. یا مثلا کمتر از سه روز قبل رابطه داشتین. همین هم خبر خوبیه. بعد از چه مدت آزمایش داد؟ این مدت قرص میخورد؟؟

نمیدونم والا. تجویز دکترمه. حالا عکس رنگی هم میگیریم ببینیم چی میشه.

ایشالا که خوب پیش می‌ره 

من شوهرم مورفو از یک شد سه اما تعداد از ۱۴میلیون تو هرسی سی شد ۲میلیون نمدونم چرا...میگم شاید بخاطر خرنوب بوده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپرم شوهرم تکرار شد تعداد از ۲۰شد ۵ حرکت از ۲۹شد۵۰....مورفو از یک شد سه نمدونم چرا تعداد کم شده ی ...

هر دوبار یه جا آزمایش دادن؟ آخه این مهمه. من که دلم روشنه. ایشالا به همین زودیا بارداری

شاید شب قبل خوب نخوابیده. صبحونه مقوی نخورده. یا مثلا کمتر از سه روز قبل رابطه داشتین. همین هم خبر خ ...

همه چیز رعایت کردم 

هنوز دارو نداده فردا نوبت دکتر دارم ببینم چی میگه

حتما میگه میکرو با این تعداد کم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
هر دوبار یه جا آزمایش دادن؟ آخه این مهمه. من که دلم روشنه. ایشالا به همین زودیا بارداری

اره یک ازمایشگاه

برا مرفو من هرشب نخود آب هویج مغزیجات خرما دارچین زنجبیل پرتقال انار میدادم

وغذاهای سرد اصلا ندادم

تو خونه شرت نپوشید

کمپرس یخ شبا می‌ذاشت حالا نمدونم دراثر اینا بوده یا نه

فقط موندم تعدادش چطوریهو کم شد ایقد

شاید شب قبل خوب نخوابیده. صبحونه مقوی نخورده. یا مثلا کمتر از سه روز قبل رابطه داشتین. همین هم خبر خ ...

کم شدن تعدادش کجاش خوبه؟خخخ

بعد ده روز تعداد از ۱۴شد دو ....بعد دوماه بازم دو

همه چیز رعایت کردم  هنوز دارو نداده فردا نوبت دکتر دارم ببینم چی میگه حتما میگه میکرو با این ...

کاش یه مدت ویتامین ای 200 و سلنیوم 200 میخورد بعد به میکرو میرسیدین. برا آی وی اف و میکرو وقت هست. پیش دکتر اورولوژ بردی شوهرتو؟ 

من خیلی به این دارو گیاهیا اعتقاد ندارم. یه جاتو درست میکنه هزارجاتو بهم میریزه. بعد برا هرکس ییه مقدارش تجویز میشه. اینجا برا همه یه جور تجویز میکنن. انگار شرایط همه یه جوره. من شنیدم رابطه منظم هم تو بهبود شرایط اسپرم موثره

کاش یه مدت ویتامین ای 200 و سلنیوم 200 میخورد بعد به میکرو میرسیدین. برا آی وی اف و میکرو وقت هست. پ ...

فعلنا که قصد میکرو ندارم میگم لابد دکتر پیشنهاد میده ...تا یکساعت دیگه میرم داخل ببینم چی میگه

فعلنا که قصد میکرو ندارم میگم لابد دکتر پیشنهاد میده ...تا یکساعت دیگه میرم داخل ببینم چی میگه

ایشالا که خیره. شاید واریکوسل داده که تعدادش کمه. استرس هم برا زن بده هم مرد. تو رو خدا فقط زیاد فکر و خیال نکنو به خودت استرس راه نده

ایشالا که خیره. شاید واریکوسل داده که تعدادش کمه. استرس هم برا زن بده هم مرد. تو رو خدا فقط زیاد فکر ...

نه واریکوسل خیییلی خفیف داره که دکتر میگه عمل نمیخاد..دکتر میگه راهش ای وی آف هست...اما خودم میگم تعدادرو میشه بالا برد چون یکماه قبل ۱۳بود شما در چه مرحله هستید؟

اصلا میکرو دوسندارم 

منم جات باشم یه کم دیگه به خودم وقت میدم بعد به میکرو و ای وی اف فکر میکنم.

منم فعلا عوارض بعد از عکس رنگی رو دارم تحمل میکنمو این ماهم از دست دادم چون فقط یه فولیکول 14 داشتم. ما که هر دومون مشکل داریم اینقدر برا ای وی اف عجله نمیکنیم

منم جات باشم یه کم دیگه به خودم وقت میدم بعد به میکرو و ای وی اف فکر میکنم. منم فعلا عوارض بعد از ع ...

راستی عکست خوب بود نتیجش؟درد داشت؟

بچه دست خداست خوبه که دکترجنتی شنیدم دکتر خوبی هست وادمو ناامید نمیکنه شیراز دکتر تدین فقط بلد ناامید کنه من دنبال راه حل بودم وگرنه خودمم میدونم با تعداد کم نمیشه

من خودم سونو شکمی دادم گفت خوبه واژینال ک ندادم

کیتم مثبت میشه منم طبق کیت اقدام میکنم

منم جات باشم یه کم دیگه به خودم وقت میدم بعد به میکرو و ای وی اف فکر میکنم. منم فعلا عوارض بعد از ع ...

درسته هردوتون مشکل دارید اما زیاد حاد نیست درحدی نیست که دکتر پیشنهاد ای وی آف بده ایشالا طبیعی میشی

راستی عکست خوب بود نتیجش؟درد داشت؟ بچه دست خداست خوبه که دکترجنتی شنیدم دکتر خوبی هست وادمو ناامید ...

من کلا با سونو واژینال و معاینه داخلی مشکل دادم بابت همبنم برا عکس هم اذیت شدم. اما اون قدر که فکر میکردم وحشتناک نبود.

دقیقا. بچه دست خداست. تو هر ماه اقدامتو داشته باش بهش هم فکر نکن. سر خودتو با کارای دیگه گرم کن. ایشالا که میای همینجا خبر بارداریتو بهم میدی