2777
2789
عنوان

کی بی بی چک نتبجه درست میده؟

359 بازدید | 30 پست

من پلی کیستیکم. و جدیدا دوره هام 32 روزه شده. این دوره از 1 آبان شروع شد ولی روز یازدهم سونو کردمو یه فولیکول 19 داشتم. صبح 12 ام آمپول hcgزدم و شب 12 ام و 14 ام و 16 ام رابطه داشتم. خواستم بدونم الان باید تا انتهای دورم صبر کنم بعد بی بی چک بذارم یا 14 روز بعد از زدن آمپول هم بی بی چک جواب درست میده؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

النا جان چی شد نتیجه بی بی؟

بحق علی بیای با خبرای خوش

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
منفی بود. پریود شدم. پس فردا برا عکس رنگی رحم باید برم. اینقدر استرس دارم که فقط خدا از دلم باخبره

چرا عکس رنگی؟مگه مشکل از همسرت نیست؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

اسپرم شوهرم تکرار شد تعداد از ۲۰شد ۵

حرکت از ۲۹شد۵۰....مورفو از یک شد سه

نمدونم چرا تعداد کم شده یهو