2777
2789

ب کرکات ک دوست نداره.. تو داغون شی بعداا  همین شوهری نگات نمیکنه... ب فکر خودت باش... 😑

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هورمونات به حالت طبیعی برنگرده و به خونریزی بیفتی و قطع نشه مجبوری کورتاژ کنی

من شهریور خوردم بعدش ی ماه پریود نشدم 8ابان شدم چن روز خونریزی کم داشتم مثل روز اول پریودی 

از درد دارم میمیرم خونریزی دارم 

دور از جونت.. 

چایی کم رنگ با دارچین و زنجبیل بخور انشاءالله کم میشه، اگه زنجبیل تازه نداری پودر آسیاب شده ش هم خوبه یه مقدار خیلی کم بریز تو چایی با یه چوب کوچیک دارچین،👌

اوضاع طوری شده که اگه ازت بپرسن حالت چطوره؟ باید بگی...     'بهتر از فردا' 
دور از جونت..  چایی کم رنگ با دارچین و زنجبیل بخور انشاءالله کم میشه، اگه زنجبیل تازه نداری پو ...

یکم میترسم شوهری هم نیستش اخ من شهریور هم خوردم و 7روز خونریزی کردم و ماه بعدش پریود نشدم که 8ابان شدم اما خون‌ریزی نداشتم مثل ی جوری بود متل روز اول پریودی 

یکم میترسم شوهری هم نیستش اخ من شهریور هم خوردم و 7روز خونریزی کردم و ماه بعدش پریود نشدم که 8ابان ش ...

ازچی میترسی.. 

ترس نداره که 😬

دور شکمتو با یه شالی چیزی ببند گرم نگهش دار، اگه کیسه آب گرم داری بذار خوبه، یه چایی کم رنگ هم بخور.. 

اگه دل پیچه هم داری یکم عرق نعناء خالی بخور.. نصف یه استکان کوچیک، بعد دراز بکش جای گرم، انشاءالله بهتر میشی

اوضاع طوری شده که اگه ازت بپرسن حالت چطوره؟ باید بگی...     'بهتر از فردا'