2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
وااا خالشه دشمن جونش که نیست😒 خانواده من که اختیار تام دارن چون اونا بیشتر نباشه کمتر از من بچمو د ...

بچه شخصیت داره غرور داره 

منم نمیذارم بچه هامم هرجا میرن با احترام باهاشون رفتار میکنن 

یه بارخونه مادربزرگمو داشتم جارو میکردم و تمیز میکردم مامان بزرگم جلو همه به پسرم گفت گوخوری نکن بچه نمیدونم تو این مایه ها جاروبرقی رو خاموش کردم و خدافطی کردم و با لحن خوب رفتم ولی همه فهمیدن 

بعدش خالم بهشون گفته بوده تا ازدهن ادم خار بیرون بیاد به جای گل هیچ واست کاری انجام نمیده 

نباید خواهرت اینجوری حرف میزد خوب کاری کردی فرزندت هم میفهمه یکی مثل کوه پشتشه

واقعا این خواهرم گندشو در آورده.  دست هم بلند کرده رو بچه من من هی هیچی نگفتم واسه ۴ تا ماهی اشغال تو جمع به بچه من این جوری میگه تازه روزی که من این همه براش زحمت کشیدم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واقعا این خواهرم گندشو در آورده.  دست هم بلند کرده رو بچه من من هی هیچی نگفتم واسه ۴ تا ماهی اش ...

پشت شوهرتو بچه هات باش شاید همه بگن اینا بچه هستن و حالیشون نیست ولی هم اونا میفهمن که باید خوب و با احترام صحبت کنن هم بچه هات که اعتمادبه نفسشون کم نشه و بدونن مادری میکنی بعدشم اونا همین کارو با خودت میکنن

من یه خواهر دارم که خیلی دوسش دارم یه بار اومد خونم بعد زایمانم دوتا بچه داره یکم شلوغن پسراش و کوچی ...

طرز صحبت مهمه واقعا . من خودم میدونم بچه عقل نداره ولی فرق بفرما و بشین و بتمرگ تو لفظه فقط .نیست؟

بچه شخصیت داره غرور داره  منم نمیذارم بچه هامم هرجا میرن با احترام باهاشون رفتار میکنن  ...

منم خیلی اروم و بی داد و بیداد رفتم . زودتر از شوهرم اومدم بیرون وایسادم دم در منتظرش.

بچه شخصیت داره غرور داره  منم نمیذارم بچه هامم هرجا میرن با احترام باهاشون رفتار میکنن  ...

احسنت...

اما ادب حکم میکنه بزرگتر حتی اگر اشتباهم کرد جلوروی بچه خرابش نکنی

شما جزو اون دسته از افرادی هستی که اگر همسرتون هم به بچتو تشر بزنه تو روی همسرت وامیستی جلو بچه باباشو خراب میکنی...

کاملا در اشتباهی.

این احترام که بقیه از ترسشون برات احترام قائل بشن جلوروت خم و راست بشن پشیزی نمی ارزه.

طوری رفتار کن که پشت سرت هم برات احترام ارزش قائل شن

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
احسنت... اما ادب حکم میکنه بزرگتر حتی اگر اشتباهم کرد جلوروی بچه خرابش نکنی شما جزو اون دسته از اف ...

فکر نمیکنم اینجوری باشه اون دوستمون.  ولی بعضی بزرگترا باید بفهمن با بچه آدم چطور برخورد کنن ممکنه من نوعی با بچم خشن باشم ولی حق ندارم با بچه مردم هم خشن باشم

احسنت... اما ادب حکم میکنه بزرگتر حتی اگر اشتباهم کرد جلوروی بچه خرابش نکنی شما جزو اون دسته از اف ...

برئکس من اصلا اینجوری نیستم چون ازاول که کوچیک بودن متوجه شدن من رو بچه هام حساسم همسرم خیلی پیش اومده حق و ناحق چیزی گفته سکوت کردم چیزی نگفتم بعد که جواروم شد بادوطرف حرف میزنم بحث سر تشر نیست سراینه که توجمع نباید غروربچه رو خرد کن خیلی اثرات منفی داره

فکر نمیکنم اینجوری باشه اون دوستمون.  ولی بعضی بزرگترا باید بفهمن با بچه آدم چطور برخورد کنن مم ...

بچه غرور داره بزرگتر نداره؟

تخریب بزرگتر جلو روی بچه اثر کاملا منفی میزاره باعث میشه فراد همین بچه جلوروی مادر و پدرش هم بایسته.

وقتی ما بزرگترا احترام به همدیگه نزاریم چطور باید از بچه ای که درحال الگو گرفتن و درحال شکل گیری شخصیت هست توقع داشت فردا مثل خودمون برخورد نکنه؟

خواهر شما اشتباه کرده اما خواهری شما که نباید سر این مسائل بهم بخوره. باهم حرف بزنید مشکلتو حل کن نه اینکه با قهر صورت مسئله رو پاک کنی

برئکس من اصلا اینجوری نیستم چون ازاول که کوچیک بودن متوجه شدن من رو بچه هام حساسم همسرم خیلی پیش اوم ...

تو جمع غرور بچه خورد میشه اونوقت شما با قهرت غرور و عزت بزرگترت زیر سوال نمیره؟

بچتو تو اون جمع نبری بهتراز اینه که بخوای بی احترامی به بزرگترت کنی.... بازم میگم این راهش نیست.

بچه غرور داره بزرگتر نداره؟ تخریب بزرگتر جلو روی بچه اثر کاملا منفی میزاره باعث میشه فراد همین بچه ...

من به خواهرم هیچ توهینی نکردم صرفا خونشو ترک کردم . بچه ۳ ساله منم هیچ متوجه بحث تخریب و اینا نمیشه فقط از داد فردی که مثلا خالشه شوکه شده بود