2777
2789
عنوان

پیشنهاد دوستی

356 بازدید | 37 پست

من داشتم میرفتم محل کارم که این اقام از سرکارش که میومدن منو تو مسیر دیدن و تا محل کارم منو تعقیب کردن و اومدن اونجا و به بهونه ی کارشون ازم شماره گرفتن.خلاصه بهم پیام داد که میتونم چندلحظه وقتتون بگیرم تماس بگیرم منم بعد کلی خواهش قبول کردم زنگ زد گفت خوشم اومده ازت و اینحرفا .منم گفتم اهل روابط دوستی نیستم اونم گفت قصدش ازدواجه منم گفتم فقط میتونم پشت گوشی چت کنم دیت و حضوری نمیام تو زمان آشنایی فعلا .که اونم قبول کرد گفت هرچی شما بگی.خلاصه بعد دو روز از آشناییمون بهش گفتم که من جداشدم قبلا .اینو که گفتم خیلی جا خورد گفت ممکنه خونوادم قبول نکنن حالا باهم باشیم ببینم چی پیش میاد .منم قبول نکردم گفتم فکراتو بکن که روز بعدش دوباره پیام داد و پیشنهاد دوستی داد نه ازدواج که من قبول نکردم .حالا من بعد یه هفته یه استوری گذاشته بودم که ریپلای کرد و دوباره خاست دوست بمونیم گفت بخدا هیچی ازت نمیخام فقط باهام حرف بزن قصد هیچ سواستفاده ای ندارم اگه داشتم بلاکم کن .اصلام نیا بیرون باهام و هر شرطی بزاری قبول میکنم.حالا بنظرتون قبول کنم به امید اینکه شاید وابسته شه و بیاد خاستگاریم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نکن

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

چرا

به طور کلی چون فکرمیکنه چون شما جدا شدی دیگه ارزش ازدواج نداری مگرنه نباید بعد گفتنش نظرش عوض میشد

و اینکه به خانوادش هم نگفته اصلا

و فکر میکنه چون قبلا ازدواج کردید الان چارچوبی ندارید و میتونه بدون ازدواج شما رو توی زندگی خودش برای مدت طولانی داشته باشه

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

حالا واقعا ازدواج کردی یا یه دستی میزنی و اینکه احتمال اینکه بیاد و بگیرت خیلی کمه چون خانوادش قبول ...

یه سوال هر مردی بامتاهل بره تو رابطه یعنی واسه دوستی میخواد؟ نمیتونه عاشق اون آدم باشه؟ یه وقت فکر بد نکنی دوست احمقم میگه عاشق شده ودنبال منه وفلان

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
نمیدونم همش میگم شاید نظرش عوض شه

هدف اونم همین بوده که تورو. دودل کنه به امید اینکه شاید بیاد خواستگاری ...تا از این راه وا بدی و تنها راهش هم همین بوده

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

هدف اونم همین بوده که تورو. دودل کنه به امید اینکه شاید بیاد خواستگاری ...تا از این راه وا بدی و تنه ...

اخه قبل اینکه این قضیه رو بدونه اصلا نگفت دوستی .قرارشذ واسه ازدواج آشنا بشیم باهم