2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرکنم سرماخوردم یهو از بعدظهریه درد گرفته بدن دردم دارم

عسل یه قاشق شب موقع خواب بخور دیگه چیزی نخور روش سریع درد گلو رو میکشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
فکرکنم سرماخوردم یهو از بعدظهریه درد گرفته بدن دردم دارم

من اصلا دکتر نمیرم هیچی طب سنتی نمیشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

شب قبل از خواب و صبح قبل از صبحونه آب نمک غلیظ و کمی سرکه مخلوط کنید و غرغره کنید

در طی روز یکی دو لیوان دمنوش پونه و آویشن همراه با عسل میل کنید

یک انار رو روی شعله پخش کن با شعله کم سه چهار ساعت 

بگذارید بپزه و شب قبل خواب  محتویات داخلش رو میل کنید طوریکه آخرین چیزی باشه که میخورید و چیزی روش نخورید

بچها پسر من سرفه میکنه داروخونه بهم ی شربت داد گیاهی بهش بدم خوبه اسمش آیورامی از برگ عشقه

شربت برگ گیلاس خیلی خوبه من امتحان کردم ولی برای سینه یه انار بپز بده بخوره خیلی خوبه