2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 46 پست
ن خودمو گول نمیزنم من اب پاکیو ریختم رو دستم و. گفتم با وجود. تنبلی تخمدانی ک من دارم عمرا حامله نم ...

اره بهش توجه نكن خودتو سر گرم كن ببين من يكلر ديگه ام كردم البته من عرق شويد خوردم كه ماه بعد نصلا ميريم اى وى اف جواب خوب بگيرم چون شنيدم شويد دم كرده يا عرق شويد اثر داره خلاصه واسه اين ماه نبود واسه اى وى اف بود كه همون ماهم جواب گرفتم توهم امتحان كن عرق شويد بخوريد خودتو شوهرت يك ماه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيزم ميخواى كمكت كنم باردار بشى؟ بيخيال بچه شو هميييين  اونوقت ببين  چقد خوب جواب مي ...

پس اینهمه افرادی که تو اقدامن و قبل موعد پری بی بی میزنن و اتفاقا باردار میشن کین گلم؟ از کجا اومدن؟ بنظرم اینجور که میگی نیست... من بشخصه تو یسری چیزا بدشانسم و روده هام از بدنم باید بزنه بیرون تا چیزی بدست بیارم... باید بخاک و خون کشیده بشم

واقعا خیلی مسخرست... بخدا حالم دیگه داره بهم میخوره

پس اینهمه افرادی که تو اقدامن و قبل موعد پری بی بی میزنن و اتفاقا باردار میشن کین گلم؟ از کجا اومدن؟ ...

ببين  عزيزم هيچ نظريه اى با بالا ترين درصد هم براى همه يكسان نيس بله خواهر و زنداداش خودم همون ماه  اول اقدام باردار شدن ولى براى كسانى كه در تلاشن براى باردارى و جواب نميگيرن هر ماه از ماه قبل بيشتر اثرات استرس ميگيرين و اين دشمن بارداريه اميدوارم حرفمو متوجه بشى و اخرين حرفت كه گفتى  كه هر چيزيو بخواى بايد دهنت سرويس بشه تا بهش برسى خيلى جالبه چون من  هميشه همين حرفو به شوهرم ميزدم كه چرا من هر چيزيو ميخوام بايد داغون بشم تا بهش برسم من به تو توصيه ميكنم واقعا از فكر بچه بياي بيرون همين

ببين  عزيزم هيچ نظريه اى با بالا ترين درصد هم براى همه يكسان نيس بله خواهر و زنداداش خودم همون ...

بخدا دیگه بحالت تهوع رسیدم، میگم نهایت چهار بار ای وی اف میکنم یا میشه یا نمیشه دیگه... میدونی یوقتایی یچیزی رو یجوری بدست میاری انگار بعد از کلی بدبختی و زدن تو سرت چیزی رو که خواستته تو صورتت پرت میکنن و بهت میدن یا تحقیرت میکنن و بهت میدن... احساس میکنم اگه هم بچه دار شم حسم اینجوریه

بخدا دیگه بحالت تهوع رسیدم، میگم نهایت چهار بار ای وی اف میکنم یا میشه یا نمیشه دیگه... میدونی یوقتا ...

منم همينو ميگم يه زمانى اينقد دير به ارزوهات ميرسي  كه ديگه هيچ ذوقى ندارى واسش مثه اينكه تشنه ت باشه با ولى با اب فاضلاب سيراب بشى

بخدا دیگه بحالت تهوع رسیدم، میگم نهایت چهار بار ای وی اف میکنم یا میشه یا نمیشه دیگه... میدونی یوقتا ...

میدونی تقصیر خودم نیستا انقده تحمل میکنم تحمل میکنم تحمل میکنم... به گلوم که رسید یدفه میزنم زیر همه چیز

الانم رسیده به گلوم.... عیبی نداره همینه دیگه

جدی؟ ممنون عزیزم ان شاالله

جدی . هر کی گفته چرت گفته . اگه اینجوریه هیچکس نباید آزمایش بده که . این بی بی چک ها هم تازگیا همش خطا دارن .فردا صبح برو آزمایش خیالت راحت بشه اگه باردار نباشی باید بری دکتر تا بهت قرص یا آمپول بده پریود بشی. ایشالا که بارداری  واسه ما منتظرا هم دعا کن. اکع باردار بودی خبر بده عزیزم

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏