71entezar مدیر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 205 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 46 پست سلام خانوما من ۴۶روز از پریودم میگذره اما همه بی بی ها منفی۸ساله اقداممکسی نبوده که باردار باشه ولی بی بی نشون نده؟؟؟ خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤ 1398/08/24 | 21:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
71entezar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 205 ۴۶ روز پاک بودین؟!! شما حتما باردارین من ۳ هفته پیش سقط کردم تو سه ماهگیم علتشم معلوم نیود اما دو س ... منم فروردین سقط داشتم مرداد ای یو ای اخرم بود که منفی بود ودیگه مرفتم دکتر خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤
71entezar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 205 وااا کی گفته سقط میاره شنیدم والا تو همین جا میگفتن خون رقیق میشه واین حرفا خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤
71entezar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 205 آخیییییی چه حاااااالی میده که مثبت بشه... کاش بشه 🙏😍😍😍 خدا از دهنتون بشنوه خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤
nazbanoo88 عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 99 سلام عزيزم ميخواى كمكت كنم باردار بشى؟ بيخيال بچه شو هميييين اونوقت ببين چقد خوب جواب ميگيرى من ٣ سال اقدام بودم همه كارى كردم خودم تنبلى نخمدان داشتم شوهرم اسپرمش جهش نداشت من امپول تخمك سازى ميزدم اونم داروهاى گرون براى اسپرماش عكس رنگى انداختم نشد اي او اى كردم نشد ديگه خشته شدم گفتم برم اى وى اف رفتم ليش يه دكتر ديگه گفت منم زنم باردار نميشد خواستيم بريم اى وى اف كه قبل اى وى اف باردار شد منم بيخيال شدم تا زمان اى وى اف منم دقيقا زمانى كه بيخيال بچه شدم و قرار شدم ماه بعد برم اى وى اف باردار شدم فقط ميخوام بهت بگم اين و دكترم بهم گفت كه هنوز نظريه عملىيش ثابت نشده يعنى از نظر علمى نميتونن اسمى روش بزارن ولى دقيقا از زمانى انتظار حاملگى و نكشى حامله ميشى
71entezar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 205 سلام عزيزم ميخواى كمكت كنم باردار بشى؟ بيخيال بچه شو هميييين اونوقت ببين چقد خوب جواب مي ... بله متوجهممنم از مرداد که ای یو ای منفی شد دیگه دکتر نرفتم ودارو نخوردم چون خستم شد واقعا از دوندگی ولی این ماه خیلی عقب افتاد پریودم براهمین تست زدمبازم خداروشکر که صاحب فرزند شدین خدابراتون نگهدارهبرامنم دعا کنید خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18274 سلام عزيزم ميخواى كمكت كنم باردار بشى؟ بيخيال بچه شو هميييين اونوقت ببين چقد خوب جواب مي ... همه میگن ولی برا من نمیسهوقتایی بوده. ک همش درگیر سفر و اینچیزاییم یه درصدم. ب حاملگی فک نمیکنم ولی نمیشه😑 دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
nazbanoo88 عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 99 بله متوجهم منم از مرداد که ای یو ای منفی شد دیگه دکتر نرفتم ودارو نخوردم چون خستم شد واقعا از دوندگ ... چشم عزيزم اميدت به خدا باشه الهى هر چه زود تر باردار بشى
71entezar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 205 چشم عزيزم اميدت به خدا باشه الهى هر چه زود تر باردار بشى 😘🙏فدات مرسی خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤
nazbanoo88 عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 99 همه میگن ولی برا من نمیسه وقتایی بوده. ک همش درگیر سفر و اینچیزاییم یه درصدم. ب حاملگی فک نمیکنم ول ... حتما خودتو گول ميزنى منم خيلى ماها خودمو زدم به اون راه ولى ته دلم ميدونستم حواسم هست ولى زمانى كه دقيقا اصلا به حاملگى فك نكردم باردار شدم بدون هيچ دارويي
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18274 😘🙏فدات مرسی ینی از روزی ک پاک شدی ۴۶ روز میگذره؟؟ماه قبل چه تاریخی پریود شدی دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18274 حتما خودتو گول ميزنى منم خيلى ماها خودمو زدم به اون راه ولى ته دلم ميدونستم حواسم هست ولى زمانى كه د ... ن خودمو گول نمیزنممن اب پاکیو ریختم رو دستم و. گفتم با وجود. تنبلی تخمدانی ک من دارم عمرا حامله نمیشم اصنه اصن بهش فک نمیکنم دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
golrokhi عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 797 پریودم منظم منظم نیس ولی اینقد هم تاخیر نداره ازمایش خون میگن سقط میاره دکتر۲ماهه نرفتم خستم شد ... آزمایش سقط نمیاره همش حرف بیخود زدن .فردا برو آزمایش خیالت راحت بشه عزیزم ایشالا که بارداری برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
71entezar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 205 ینی از روزی ک پاک شدی ۴۶ روز میگذره؟؟ ماه قبل چه تاریخی پریود شدی نه کلا از اول پریود تاالان ۴۶ روزهماه قبل نهم پریود شدم خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤
71entezar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 205 آزمایش سقط نمیاره همش حرف بیخود زدن .فردا برو آزمایش خیالت راحت بشه عزیزم ایشالا که بارداری جدی؟ممنون عزیزم ان شاالله خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18274 نه کلا از اول پریود تاالان ۴۶ روزه ماه قبل نهم پریود شدم اهاصب کن پسبیست و. نهم بی بی چک بزن باز دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙