2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 46 پست
۴۶ روز پاک بودین؟!! شما حتما باردارین من ۳ هفته پیش سقط کردم تو سه ماهگیم علتشم معلوم نیود اما دو س ...

منم فروردین سقط داشتم 

مرداد ای یو ای اخرم بود که منفی بود ودیگه مرفتم دکتر

خدایا،اولین واخرین امیدم برای هرکاری فقط تویی،دستمو محکم تر بگیر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم ميخواى كمكت كنم باردار بشى؟ بيخيال بچه شو هميييين  اونوقت ببين  چقد خوب جواب ميگيرى من ٣ سال اقدام بودم همه كارى كردم خودم تنبلى نخمدان داشتم شوهرم اسپرمش جهش نداشت   من امپول تخمك سازى ميزدم اونم داروهاى گرون براى  اسپرماش عكس رنگى انداختم نشد اي او اى كردم نشد  ديگه خشته شدم گفتم برم اى وى اف رفتم ليش يه دكتر ديگه گفت منم زنم باردار نميشد خواستيم بريم اى وى اف كه قبل اى وى اف  باردار شد منم بيخيال شدم تا زمان اى وى اف   منم دقيقا زمانى كه بيخيال بچه شدم و قرار شدم ماه بعد برم اى وى اف باردار شدم فقط ميخوام بهت بگم اين و دكترم بهم گفت كه هنوز نظريه عملىيش ثابت نشده يعنى از نظر علمى نميتونن اسمى روش بزارن ولى دقيقا از زمانى انتظار حاملگى و نكشى حامله ميشى

سلام عزيزم ميخواى كمكت كنم باردار بشى؟ بيخيال بچه شو هميييين  اونوقت ببين  چقد خوب جواب مي ...

بله متوجهم

منم از مرداد که ای یو ای منفی شد دیگه دکتر نرفتم ودارو نخوردم چون خستم شد واقعا از دوندگی 

ولی این ماه خیلی عقب افتاد پریودم براهمین تست زدم

بازم خداروشکر که صاحب فرزند شدین خدابراتون نگهداره

برامنم دعا کنید

سلام عزيزم ميخواى كمكت كنم باردار بشى؟ بيخيال بچه شو هميييين  اونوقت ببين  چقد خوب جواب مي ...

همه میگن ولی برا من نمیسه

وقتایی بوده. ک همش درگیر سفر و اینچیزاییم یه درصدم. ب حاملگی فک نمیکنم ولی نمیشه😑

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
همه میگن ولی برا من نمیسه وقتایی بوده. ک همش درگیر سفر و اینچیزاییم یه درصدم. ب حاملگی فک نمیکنم ول ...

حتما خودتو گول ميزنى منم خيلى ماها خودمو زدم به اون راه ولى ته دلم ميدونستم حواسم هست ولى زمانى كه دقيقا اصلا به حاملگى فك نكردم باردار شدم بدون هيچ دارويي

حتما خودتو گول ميزنى منم خيلى ماها خودمو زدم به اون راه ولى ته دلم ميدونستم حواسم هست ولى زمانى كه د ...

ن خودمو گول نمیزنم

من اب پاکیو ریختم رو دستم و. گفتم با وجود. تنبلی تخمدانی ک من دارم عمرا حامله نمیشم اصنه اصن بهش فک نمیکنم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
پریودم منظم منظم نیس ولی اینقد هم تاخیر نداره ازمایش خون میگن سقط میاره دکتر۲ماهه نرفتم خستم شد ...

آزمایش سقط نمیاره همش حرف بیخود زدن .فردا برو آزمایش خیالت راحت بشه عزیزم ایشالا که بارداری

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
ینی از روزی ک پاک شدی ۴۶ روز میگذره؟؟ ماه قبل چه تاریخی پریود شدی

نه کلا از اول پریود تاالان ۴۶ روزه

ماه قبل نهم پریود شدم

آزمایش سقط نمیاره همش حرف بیخود زدن .فردا برو آزمایش خیالت راحت بشه عزیزم ایشالا که بارداری

جدی؟

ممنون عزیزم ان شاالله