2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 34 پست
حالا من دو روز از پریودم گذشته نشدم....با این ک دستگاه دارم کان دوم هم استفاده میکنم الان گفتم بی بی ...

عزیزم😕😕😕توروخدا برو خودتو درمان کن راحت شی، حیفه لحظات زندگی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اره تاثیر داره

آره خیلی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😕😕😕توروخدا برو خودتو درمان کن راحت شی، حیفه لحظات زندگی

من توان مالی ندارم راستش....ببین ب دختر خالت چی میگه بگو منم انجام بدم 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
من توان مالی ندارم راستش....ببین ب دختر خالت چی میگه بگو منم انجام بدم 

چشم، اگر بره، این توان مالی داره، قبول نداره ک وسواسیه!!! میگه واقعا مریضم و وسواس نیست

عزیزم چقد عالی،،، اونوقت هزینش ساعتی چقدر است و اگر شماره تلفن دارید بدید، درد طاقت فرسایی هست واقعا ...

۶۶۴۱۹۵۰۴ شمارش هست ،انشاالله که مشکلش حل بشه،میفهممش با تمام وجودم،واقعا تو مجلس عروسی باشی باز تو دلت عزاست منم چندین ساله مطلقا لحظه ای شاد نداشتم اینقدر که درگیرم میرم دکترو آزمایش میگن چیزی نیست میام یه روز نگذشته دوباره شروع میشه پیش خودم فکر میکنم دکتر متوجه نشده یا شاید آزمایشگاه اشتباه کرده،خلاصه بد وضعیتیه،

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
۶۶۴۱۹۵۰۴ شمارش هست ،انشاالله که مشکلش حل بشه،میفهممش با تمام وجودم،واقعا تو مجلس عروسی باشی باز تو د ...

عزیزم ممنون... میدونی روز عروسیش کوفتش شد توی باغ توهم برداشتش،، اصلا داغون.. خیلی بده، ایشالا شما خوب میشی عشقم... نگران نباشید

[QUOTE=112519934]پول چقدر میگیرن منم روانی 

دقیق یادم نیست چقدر گفت فکر کنم یکساعت  ۱۰۰ بود زنگ بزنید دقیقشرو بپرسید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
[QUOTE=112519934]پول چقدر میگیرن منم روانی  دقیق یادم نیست چقدر گفت فکر کنم یکساعت  ۱۰۰ ب ...

چقدر زیاد منم همیشه استرس اتفاقای بدو دارم و همیشه فک میکنم بدبخت میشم نازام و کلا فکرای بد میاد توذهنم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
عزیزم ممنون... میدونی روز عروسیش کوفتش شد توی باغ توهم برداشتش،، اصلا داغون.. خیلی بده، ایشالا شما خ ...

خدا به همه افرادی که مثل منن کمک کنه انشاالله،خواهش میکنم عزیزم،ممنون

چقدر زیاد منم همیشه استرس اتفاقای بدو دارم و همیشه فک میکنم بدبخت میشم نازام و کلا فکرای بد میاد توذ ...

مشاوره الان همینه هزینش،ولی ارزشش رو داره چند جلسه بری اگه مشکل داری،منم تا الان اهمال کردم نرفتم الان که استرسهای زندگیم بیشتر شده دیگه نمیتونم با این افکار کنار بیام خستم کرده میخوام درمانش کنم اگه بشه

بنظرت قابل درمانه یافقط پول میگیرن

عزیزم با روان درمانی قابل درمانه، ممکنه ب دارودرمانی ام برسه ولی قابل درمانه نگران نباشید 

بنظرت قابل درمانه یافقط پول میگیرن

تو همین سایت یکی دونفر میگفتن هم مشاوره رفتن هم دارو درمانی خیلی بهتر شدن،فکر کنم هم باید مشاوره بالینی بریم هم احتمال داره نیاز به دارو درمانی باشه منم هنوز درمان رو شروع نکردم انشاالله که کنترل بشه

چشم، اگر بره، این توان مالی داره، قبول نداره ک وسواسیه!!! میگه واقعا مریضم و وسواس نیست

عزیزم منم شهرستات هستم و دکتری که زیاد به در لخوره نیست اینجا همه کارورزن اگه دکتر بهش چیزی گفت بیا منم تک کن بگو چی گفته خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده عزیزم

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.