دخترخالم وسواس فکری شدید در مورد بیمار شدن داره، میخوام کمکش کنم، میتونید یه مشاور یا روانشناس خوب، که پولکی و نامرد نباشه و واقعا حرفه ای باشه معرفی کنید، ضمنا از این مشاورای خیلی معروف که شش ماه بعد نوبت میدن نباشه، ممنون ❤️😘
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
مثلا وقتی پشتش درد مختصری میگیره یهو میگه حتما قلبم هست حتما دارم سکته میکنم، و شروع میکنه ترسیدن و شلوغ کاری، درحالی ک هر دکتری میره همیشه سالمه همه جاش
طفلک، مثل من منم خوره بیمارشدن چندین ساله تو وجودمه هر علامتی هم پیدا کنم میگم سرطانه دور از جون،دیوانه کننده هست، تهرانی برید کلینیک روانشناسی دانشگاه تهران م انقلاب منم میخوام وقت بگیرم برم پیش روانشناس بالینی،تلفنی مشاوره گرفتم گفتن قضیه حاده باید برم روانشناس بالینی و اگر ایشون تشخیص داد باید همزمان به روانپزشکم مراجعه کنم،البته فقط ۵ شنبه ها برای افراد عادی وقت میدن بقیه روزها برای دانشجوهاست،برای دخترم از روانشناس کودکشون مشاوره گرفتم عالی بود
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید
نه اصلا،ولی خالم و شوهر خالم از بیماری میترسن، حس میکنم ژنتیکه
حالا من دو روز از پریودم گذشته نشدم....با این ک دستگاه دارم کان دوم هم استفاده میکنم الان گفتم بی بی چک بخر ۲ تا بیار یکی الان بزارم یی صبح ببینم حامله نیستم
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
طفلک، مثل من منم خوره بیمارشدن چندین ساله تو وجودمه هر علامتی هم پیدا کنم میگم سرطانه دور از جون،دیو ...
عزیزم چقد عالی،،، اونوقت هزینش ساعتی چقدر است و اگر شماره تلفن دارید بدید، درد طاقت فرسایی هست واقعا از زندگیش لذت نمیبره، با همسرش یک هفته رفت فرانسه کوفتش شد از بس توهم بیماری داشت، دلم میسوزه براش