2777
2789
عنوان

بغضم...

158 بازدید | 26 پست

دلم انقدری گرفته که...همه جا سر نخواستنم دعواست 

حسرت دوست داشته شدن موند تو دلم

وقتی مجرد بودم خونوادم نگران بودن نکنه بمونم اما من کلا۲۰ساله بودم هر خواستگاری میومد میرفتن رو مخم که برو و همیشه باهام یا تو جنگ و دعوا بودن یا تو قیافه چون ۱ نفر اضافی بودم تا زمانی ک این اومد خواستگاریم و زورکی حولم دادن و تموم شد و الانم تو دعواهامون قسم آیه و قرآن میخوره که نمیخوادتم و میخواد طلاقم بده

خدایا مگه من چیکار کردم

چیزی واسه گفتن ندارم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بگیرم برگردم سمت کسایی ک انداختنم تو چاه

نه جانم با مهریت برای خودت زندگی کن کار کن  به خدا هیچ مردی ارزش ندارع غیر از من که گیر کردمه استاسر بچه هم داری یانه

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
نه جانم با مهریت برای خودت زندگی کن کار کن  به خدا هیچ مردی ارزش ندارع غیر از من که گیر کردمه ا ...

ندارم بچه.فکر میکنی این به من مهریه میده همه چیو یاد گرفته میگه مهریه دادنی جوری مهریه میدم خودت بگی دیگ نمیخوام یا قسط بندی.اینجوری به درد من میخوره به نظرت?

چیزی واسه گفتن ندارم😊
ندارم بچه.فکر میکنی این به من مهریه میده همه چیو یاد گرفته میگه مهریه دادنی جوری مهریه میدم خودت بگی ...

بازم ازش

جدا میشی به خدا من بودم یه لحظه نمیموندم 

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏