2821
2789
عنوان

خیانت

402 بازدید | 12 پست

داشتم فیلم عروسیمون رو میدیدم یه احظه متوجه شدم همسرم با دختر عمه ش که قبلا دوست بودن به هم نگاه میکردن و هردو خشکشون زد یه لحظه ولی همسرم چشمشو ازش نمیکشید منم وسط سالن وایساده بودم کمر میبستن برام اونا هم اطرافم دایره وار ایستاده بودن 

ینی من کل این مدت بازیچه شون بودم؟همسرم فقط به خاطر حرص دراوردن از دختر عمه ش باهام ازدواج کرده بود؟

خواهرای خوشگلم میشه لطفا برای محمد طاهای 4ساله صلوات بفرستید تا خوب بشه

ببخشید استارتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3499009/بیاین-با-قلبهای-پاکتون-برای-محمد-طاها4ساله-دعا-

کنیم

شهادتت مبارک سردار

رمان😐بابا یک نگاه دیگه 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درگیر کن خودت و ذهنت رو باریکلا هی فکر کن و کالبد چکابی کن آفرین برتو 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
واقعا بعضیاتون چ چیزای بی ربطی رو به هم ربط میدید 

گرونی داره ما رو میکشه مردم ب چه چیا ک فکر میکنن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

😳😳😳😳منفی فکرنکنه شایدوقتی داشته نگاه دخترعمش میکرده علائم سکته بهش دست داده بوده خشک شده بوده مثبت فکرکن😀😀

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
گرونی داره ما رو میکشه مردم ب چه چیا ک فکر میکنن

اصلا ادم بعضی تاپیکارو میخونه دهنش باز میمونه 

بابا زندگیتونو کنید چرا الکی گند میزنید ب خوشیا و حالتون 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …

من اومدم نشستم دخترعموهاش ودخترعمه هاش لخت اومدن باهاش دس دادن 😁منم به یه ورم حساب نکردن .

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز