2777
2789
عنوان

جراحی بینی دارم خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 54 پست
من طبیعی دوست دارم خوشبختانه نود درصد کارش طبیعیه منم بعد از کلی تحقیق انتخابش کرد بیشتر مراجعینش را ...

در بیمارستان عمل میکنه؟یا کلینیک؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای چرا یعنی از عوارض عمل حس بد داشتی یا به خاطر خود بیهوشی؟

بار دوم ماسکو یکم دورترگررفته بود  لحظه ای ک داشتم بی هوش میشدم..بدنم بی جون شد سینم سوخت بعدبیهوش شدم..ولی بار اول قشنگ ماسکو گذاشت روصورتم دیگه هیچی نفهمیدم

لایک نکنید.مرسی
بیهوشی ترسی نداره من بارها به خاطر عملام بیهوش شدم  به ثانیه نکشیده بیهوش میشی

همه همینو میگن ولی تقصیر خودمم هست از بس تو اینترنت سرچ میکنم میبینم بعضی عملای بینی فوت داشته ترس برَم میداره

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 
من دیروز عمل کردم چهارشنبه تامپون میکشم  میدونی چن روز بعد گچو بر میداره؟؟؟

به سلامتی عزیزم فکر کنم شنبه گچو برمیداره اون موقع مدل بینیت معلوم میشه 

برای منم فاصله زمانی اینطوری بود یعنی یکشنبه عمل کردم چهارشنبه تامپون درآورد شنبه هفته بعدش گچو باز کرد

به سلامتی عزیزم فکر کنم شنبه گچو برمیداره اون موقع مدل بینیت معلوم میشه  برای منم فاصله زمانی ...

عه چه خوب الان حس میکنم بینیم کوتاهه ینی فاصله لب و بینیم زیاد شده  بنطرت بعد گچ میاد پایینتر 

عه چه خوب الان حس میکنم بینیم کوتاهه ینی فاصله لب و بینیم زیاد شده  بنطرت بعد گچ میاد پایینتر&n ...

ببین اصلا فکرتو درگیر این مسئله نکن چون بعداز یه مدت بینی تغیر میکنه یعنی زمان میبره نگران نباش