گل_واژه مدیر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 عنوان جراحی بینی دارم خیلی میترسم | مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 54 پست پس فردا نوبت عملمه ولی انقدر که از بی هوشی میترسم از اینکه بینیم چی میشه نمیترسم 😥دوستانی که جراحی بینی داشتن از تجربه اتون بهم بگید🙏 یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 1398/08/24 | 13:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 ایشالا ک ب سلامتی انجام بشه سلامت باشی ممنونم یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
شاناجان عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 717 من طبیعی دوست دارم خوشبختانه نود درصد کارش طبیعیه منم بعد از کلی تحقیق انتخابش کرد بیشتر مراجعینش را ... در بیمارستان عمل میکنه؟یا کلینیک؟ ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 در بیمارستان عمل میکنه؟یا کلینیک؟ کلینیک یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 ان شالله عملت عالی میشه فقط به زیباشدنت فکر کن همین بیخیاااال باش کاش به همین راحتی بود 😫 یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
nasim987 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 631 ای وای چرا یعنی از عوارض عمل حس بد داشتی یا به خاطر خود بیهوشی؟ بار دوم ماسکو یکم دورترگررفته بود لحظه ای ک داشتم بی هوش میشدم..بدنم بی جون شد سینم سوخت بعدبیهوش شدم..ولی بار اول قشنگ ماسکو گذاشت روصورتم دیگه هیچی نفهمیدم لایک نکنید.مرسی
zizijojo عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 443 بیهوشی ترسی نداره من بارها به خاطر عملام بیهوش شدم به ثانیه نکشیده بیهوش میشی
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 بیهوشی ترسی نداره من بارها به خاطر عملام بیهوش شدم به ثانیه نکشیده بیهوش میشی همه همینو میگن ولی تقصیر خودمم هست از بس تو اینترنت سرچ میکنم میبینم بعضی عملای بینی فوت داشته ترس برَم میداره یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
zizijojo عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 443 همه همینو میگن ولی تقصیر خودمم هست از بس تو اینترنت سرچ میکنم میبینم بعضی عملای بینی فوت داشته ترس ب ... اره طبیعی منم خیلی سرچمیکردم الان دیگ بیخیال شدم
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 سلام خوبی عمل شدی ؟؟؟ سلام آره هفته پیش عمل کردم خیییییلی خوبم هم جسمی هم ظاهری یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
68bita عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 7770 سلام آره هفته پیش عمل کردم خیییییلی خوبم هم جسمی هم ظاهری من دیروز عمل کردم چهارشنبه تامپون میکشم میدونی چن روز بعد گچو بر میداره؟؟؟
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 من دیروز عمل کردم چهارشنبه تامپون میکشم میدونی چن روز بعد گچو بر میداره؟؟؟ به سلامتی عزیزم فکر کنم شنبه گچو برمیداره اون موقع مدل بینیت معلوم میشه برای منم فاصله زمانی اینطوری بود یعنی یکشنبه عمل کردم چهارشنبه تامپون درآورد شنبه هفته بعدش گچو باز کرد یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
68bita عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 7770 به سلامتی عزیزم فکر کنم شنبه گچو برمیداره اون موقع مدل بینیت معلوم میشه برای منم فاصله زمانی ... عه چه خوب الان حس میکنم بینیم کوتاهه ینی فاصله لب و بینیم زیاد شده بنطرت بعد گچ میاد پایینتر
گل_واژه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 160 عه چه خوب الان حس میکنم بینیم کوتاهه ینی فاصله لب و بینیم زیاد شده بنطرت بعد گچ میاد پایینتر&n ... ببین اصلا فکرتو درگیر این مسئله نکن چون بعداز یه مدت بینی تغیر میکنه یعنی زمان میبره نگران نباش یا رب دل ما مصلحت خویش نداند آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست
68bita عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 7770 ببین اصلا فکرتو درگیر این مسئله نکن چون بعداز یه مدت بینی تغیر میکنه یعنی زمان میبره نگران نباش ... ممنون گلم اره باید بیخیال بشم