2777
2789
سلام خداروشکر هیچ مشکلی نداره منم خیلی استرس داشتم سرهمین استرس شیرم قطع شد

عزیزم مرسی که جواب دادی کاش اون موقع این پیامو می‌دیدی خیلی نیاز داشتم یکی شرایطمو درک کنه ماهم مرخص شدیم  خداروشکر ولی هنوزم فکروخیال دست از سرم برنمیدارع  تا این ساعت بیدارم دارم خودمو نابود میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مرسی که جواب دادی کاش اون موقع این پیامو می‌دیدی خیلی نیاز داشتم یکی شرایطمو درک کنه ماهم مرخص ...

سلام من خیلی شرمنده شماشدم بخدا خیلی نی نی سایت نمیام اصلا نگران نباش بخدا من شیرم سراسترس بچم قطع شددیگه شیرخشک بهش دادم خودمونابودکردم اصلا اگه خونمم آتیش می‌گرفت نمیفهمیدم اینقدر توفکرپسرم بودم من همون موقعه برای گوشش بردمش نوارعصب گرفتم گفت گوشش مشکل داره اون موقعه بچم ۲ ماهش بود گفت چهارماهگی بیارش پس خدامیدونه تاچهارماهگیش چه حالی شدم ولی توی همون دوماهگی بردمش چشم پزشک برای عصب چشمش گفت خداروشکرسالمه اون موقعه ازبیمارستان ترخیص شدبهم گفتن هم گوشش وچشمشومعاینه بکن وبرای گوشش چهارماهگی خداروشکربردمش خیلی خوب بود گفت گوشاش سالمه هیچ مشکی نداشت خداروشکر حتی ۶ماهگی بردمش وحتی یک سال ونیمگی هم بردمش مشکلی نداشت برای اطمینان خودم