2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهرم

755 بازدید | 32 پست

دیشب اومدم خونه گفت تو به ایتای من دسترسی پیدا کردی گفتم نه، همه وسایل خونه شکست و آنقدر گرفت منو زد و در روم قفل کرد تا صبح کلید پیدا کردم اومدم سرکار. خونم هنوز بهم ریخته اس، تماس گرفتم پلیس آگاهی گفت باید بگم بیان ببینن صورتجلسه کند، حالا من میترسم کلا تو خونه برم میگیره منو کلا میکشه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
زنگ بزن پلیس بیادواقعا خودت رفته بودی رو اکانتش؟رفته باشیم نباید این همه واکنش بده نفهم

آره خب خیلی چیزای جدیدی فهمیدم ازش

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره خب خیلی چیزای جدیدی فهمیدم ازش

برو خونه بابات خب

صبح ک رفت سرکار برو وسایلاتو جمع کن طلاقتو بگیر ازش

تو زندگی مشترک چیزی به اسم حریم شخصی نیست رفتی دوست داشتی رفتی

تو که مستقلم هستی برات راحت تره بچه هم ک نداری

معتادی چیزیه؟

برو خونه بابات خبصبح ک رفت سرکار برو وسایلاتو جمع کن طلاقتو بگیر ازشتو زندگی مشترک چیزی به اسم حریم ...

مصرف مشروبات داره، وکیلمم گفت وسایلتو جمع کن برو خونه بابات این میکشه تورو

آفرین خانم شجاع

همه بدنم درد میکنه کوفته اس، بعدظهر رفتم بگم پلیس بیاد صورت جلسه کنه بره

روشنفکرایی که میگن دیگه همه می خورن مگه چیه اینجا نیستن..به هم ریختن ی زندگی و یک زن😞

حالا من موافق خوردن مشروب نیستم

اما مشکل اسی و شوهرش به خاطر مصرف مشروب نبوده و طرفم به خاطر لو رفتنش وحشی شده

حالا من موافق خوردن مشروب نیستماما مشکل اسی و شوهرش به خاطر مصرف مشروب نبوده و طرفم به خاطر لو رفتنش ...

خیلی هار شده بود به جنون رسیده بود انقدر گرفت منو زد

خیلی هار شده بود به جنون رسیده بود انقدر گرفت منو زد

خدا عقل بده بهش

فقط لطفا برنگرد امروز خونه برو خونه پدر مادرت

ببین عزیزم ادم از فولاد نیستا. دور از جونت یهو میزنه یه اتفاق بد میفته برات

من تاپیک قبلیتم خوندم

خدا یه راه نجات جلوپات بذاره

خدا عقل بده بهشفقط لطفا برنگرد امروز خونه برو خونه پدر مادرتببین عزیزم ادم از فولاد نیستا. دور از جو ...

وکیلمم همینو گفت

گفت رفتی وسایلتو جمع کن برو خونه بابات