2777
2789
عنوان

راز جوانی

274 بازدید | 9 پست

راز جوانی پوست تون چیه؟

من هر روز مرطوب کننده میزنم

ولی پوستم گاهی خشک گاهی چرب، یک طرف چونه ام پوسته پوسته شده،خشکی زده،و کلی جوش هر روز مجبورم ضد آفتاب و روی ضد آفتاب پنکک،حالا موندم جوش صورتم بخاطر پنکک و ضد آفتاب دکتر ژیلا میزنم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
روتین پوست و شوهر خوب 

جانم؟نفهمیدم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژن خوب

داشتن شوهر خوب

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
پوستت مختلطه عزیزم باید محصولات مناسب پوست خودت و استفاده کنی به طور مثال نباید مرطوب کننده استفاده ...

خطا

شما استفاده میکنیم،مزایاش چیه جایگزین داره،

خطا شما استفاده میکنیم،مزایاش چیه جایگزین داره،

ببین عزیزم شما پوستت مختلطه هم قسمت های خشک داری هم قسمت های چرب،اگه مرطوب کننده استفاده کنی فقط قسمت های خشک پوستت و حفاظت کردی اونم به ظاهر قسمت های چرب پوستت باعث میشه تولید چربیه بیشتر کنه،کدر بشه و پی هاش پوستت بهم بریزه و از کنترول خارج بشه،فسمتهایی که چرب هستن دارای منافذ باز هستن که شما باید ازونها حفاظت کنی که هم ابرسانی بشه و هم بسته بشه که تولید چربی اضافه نکنه هم کدری و حالت چرمی نگیره و تولید جوش نکنه

شما گفتین قسمت های خشک پوستت پوست پوست میشه زیر پنکیک یا کرم پودر که این معنی این میده که مرطوب کننده ای که استفاده میکنی رطوبتی که پوستت احتیاج داره و بهش نمیده

شما باید حتما یه تونر ملایم برای تنظیم پی هاش پوستت تهیه کنی و یه آبرسان فاقد چربی که عمقی پوستت و ابرسانی کنه

تا جایی که امکان داره هم پنکک استفاده نکن که داخل روزنه های پوستت میشه و خراب میکنه به مرور زمان پوستت و

🧿

متاسفانه بابد برای پوست هزینه کرد عزیزم چون محصولات خوب قیمت بالایی نسبتا داره

شما کلا هرچیزی از کرم های درمانی تا لوازم ارایش باید فاقد چربی بخرین چون محصولات پوست چرب که فاقد چربی هستن بر پایه آب هستن و اوضاع پوستت و اوکی میکنه

ضد افتاب دکتر زیلا هم اصلا حوب نیست

شما یه ابرسان فاقد چربیذیه ضد افتاب فاقد چربی و یه بی بی کرم سبک برای ارایش روزانت تهیه کن

🧿
متاسفانه بابد برای پوست هزینه کرد عزیزم چون محصولات خوب قیمت بالایی نسبتا داره شما کلا هرچیزی از کر ...

ممنونم عزیزم