2777
2789
عنوان

مشکل انزال

1360 بازدید | 36 پست

من الان 3 ماهه ازدواج کردم توی رابطه ج من به ارگاسم میرسم ولی همسرم اصلا ارضا نمیشه بعد از یک بارم جوری هست که دلم نمیخواهد یه راند دیگه باهاش رابطه داشته باشم هم خودم لاغر اندام هستم هم همسرم البته همسرم ورزشکاره ولی بازم چاق نیست و خب مجبورم با دست اونو ارضا کنم چند بار پیش دکتر رفتیم آزمایش داده میگن مشکلی نداره روانشناس هم رفتیم کاری نتونست بکنه هر دوم خسته شدیم هر دو هم میل به رابطه داریم ولی این مشکل یکم سردمون کرده هر چند که همسرم واقعا توی این مدت کم توجهی ازش ندیدم با دوستام مشورت کردن گفتن دیوونه باید از این موضوع خوشحال باشی نه ناراحت ولی منو همسرم از این موضوع ناراحتم نمیدونم باید چی کار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید بار سوممه که تاپیک میزنم

حتما یه مشکلی هست که ارضا نمیشه اصلا نمیشه بدون مشکل باشه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام عزیزم ما هم همین مشکل رو داشتیم

اولن کلن تحریک با دست رو براش دیگه انجام نده

خودشم خ ارضایی نکنه

تو رابطه ارضا نمیشه با دست ارضاش نکن دیگ

ی هفته هر روز رابطه داشته باشید حتی اگ ارضا نشد با دست ارضا ش نکن

یهو خودش تو رابطه ارضا میشه

فقط خ ارضایی نباید داشته باشه

سیستم ارولوژی ایشون اینطوریه؟ عیبی نداره. کی گفته حتما همه باید مثل فیلم های ... باشن. زوجی نوعی از ارتباط را دارند. بجای اینکه به عنوان مشکل بهش نگاه کنی پذیرش کن و ادامه بده. کم کم روش های جدید خودشون را نشون میدن. روی خودتم عیب لاغری و ... نذار. فقط این موضوع را بیمار انگاری نکن. تنوع را بالا ببرید. تعداد را بالا ببرید. اون جای خودشو پیدا می کنه. فقط نباید مشکل پنداری کنید. واقعا طبیعی است. ولی مثل .... نیست.

گندم ز گندم بروید جو ز جو

سیستم ارولوژی ایشون اینطوریه؟ عیبی نداره. کی گفته حتما همه باید مثل فیلم های ... باشن. زوجی نوعی از ...

سیستمش اینجوریه من اول فکر میکردم مشکل دارن و عقیم هستن ولی با آزمایش ها معلوم شد نه رفتم پیش تراپیست میگفت چون همسرتون ورزشکارها توانش بالاست یکمی سخته تا بدن هاتون مچ بشن