2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طرف راضی به ازدواج نبود ولی با دعا اومد خواستگاریش؟

اره دقیقا.ازدواج کردن باز یه مدت برادرشوهرم بدشد.باز دوباره دعا گرفت خوب شدن باهم ۱۷ساله الان باهمن

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

سلام.آره من این کارو کردم.ولی الان پشیمونم بعد از ده سال.شوهرم بسیار مرد خوب و خانواده دوسته ولی پسرم بیماری ژنتیکی گرفته و هروز کارمون قصه خوردنه.من خودمو مقصر میدونم چون زوری شوهرمو از خدا گرفتم.اگه برگردم به قبل سرمو میگیرم بالا و میگم خدایا راضیم به رضای خودت و منتظر میموندم تا هرچی خدا میخواست پیش بیاد برام   

۲بار کلا دعاگرفت؟

واسه شوهرش اره

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
سلام.آره من این کارو کردم.ولی الان پشیمونم بعد از ده سال.شوهرم بسیار مرد خوب و خانواده دوسته ولی پسر ...

اره جاری منم این کارو کرد همون اول ازدواج شوهرش یه مریضی گرفت عقیم شد الان ۱۷ساله حسرت بچه میخورن

سلام.آره من این کارو کردم.ولی الان پشیمونم بعد از ده سال.شوهرم بسیار مرد خوب و خانواده دوسته ولی پسر ...

ولی من دیووونه وار دوسش دارم خییلی سعی کردم فراموشش کنم ولی نشد که نشد..الان پناه اوردم به دعا..از کی دعاگرفتی

M#
ولی من دیووونه وار دوسش دارم خییلی سعی کردم فراموشش کنم ولی نشد که نشد..الان پناه اوردم به دعا..از ک ...

منم دیوونه شوهرم بودم.بخاطرش خودکشی هم کردم.ولی بهت هشدار میدم این کارو نکنی و همه چیزو بسپاری به اون بالایی  

منم دیوونه شوهرم بودم.بخاطرش خودکشی هم کردم.ولی بهت هشدار میدم این کارو نکنی و همه چیزو بسپاری به او ...

منم خودکشی کردم😔😔😔چندبار بخدا خودم ولش کردم به خدا گفتم اگه قسمت هم نیستیم یکاری کن دیگه سمتم نیاد..ولی بازم اومد هروقت رابطمون تموم میشه بالاخره یجوری باز میاد سمتم..بخدامن تاحالا نرفتم سمتش ولی وقتی اونم میاد هرکاری میکنم نمیشه ازش بگذرم..ولی خب خیلی سرده حرف ازدواجم اصلا نمیزنه همش میگه خواستگار خوب برات اومد برو به پای من نمون وقتی اینو میگه اتیش میگیرم بخاطره این یدونه حرفش قرص خوردم۳روز تو کما بودم

M#