2777
2789
چرا‌اینجور‌نگام‌میکنی‌پاشو‌بپز‌ببینم😉😂😂😂😐

یعنی عاشقتم.

در من انگیزه ایجاد کردی به فکر شام بیافتم. و من به همسرم گفتم شام نداریم مرد. و گفت اوکی حله. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش ددر میره یکهفته شهرستان یه هفته با فامیلاش شمال الانم خونه دخترش رفته😬😬😬😬 بخدا خسته شدم هفت ...

خدا لعنتشون کنه ، بعضی آدما چقدر سطح شعورشون پایینه آخه یه زن باردار باید بفکر شام و ناهار شون باشه؟!!

شوهرت چیزی نمیگه؟

عزيزم اينجوري كه بيشتر چاق ميشي!

عامل اصلي چاقي، بلغم و سردي هست. بعد شما كدو، كلم و ماست ميخوريد. اين مواد سرد در شب هاي سرد، بلغم بدن شما رو زياد مي كنه، باعث سردي بدن، كاهش فشار خون، افزايش رطوبت بدن، تكرر اردار، خواب آلودگي و بي حسي، دردهاي استخواني و سرد شدن اندام ها و دستگاه هاي بدن و چاقي و پف بيشتر مي شود. 

سعي كنيد مواد گرم و خشك مصرف كنيد. از خوردن سردي ها پرهيز كنيد مخصوصا شب ها و فصول سرد سال. 

دوست بشيم تا مواد ممنوعه رو براتون بفرستم. 

خدا لعنتشون کنه ، بعضی آدما چقدر سطح شعورشون پایینه آخه یه زن باردار باید بفکر شام و ناهار شون باشه؟ ...

نه بابا چی بگه 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹