2777
2789
عنوان

کتاب و کتاب خوانی

1612 بازدید | 53 پست

بیاین از کتاب های که خوندیم بگیم چی از توش یاد گرفتیم و چقدر به زندگیمون کمک کرده من خودم جز از کل رو خوندم عالی بود👌شما چی خوندین؟

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم گلم که تگم کردی😍❤

خواهش عزیزم 💗😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
من فقط رمان های عاشقانه میخوندم الان نی نی سایت وقتی برای کتاب و رمان خوندن برام نمیزاره😁😂

اره منم چند وقته کتاب نمیخونم ولی امروز یکی از داستان های کاراگاهی آگاتا کریستی رو خوندم😁😁

اره منم چند وقته کتاب نمیخونم ولی امروز یکی از داستان های کاراگاهی آگاتا کریستی رو خوندم😁😁

آره واقعا کتاب خوندن خیلی خوبه ولی من از وقتی ازدواج کردم اصلا کتاب نمیخونم خیلی تنبل شدم

💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔

من مین پین یا مهره اصلی رو خوندم

یاد گرفتم تو هر رده و موسسه ای که کار میکنم جوری موثر باشم که جایگاه شغلیم قابل جایگزینی نباشه و درنتیجه امنیت شغلی داشته باشم

احساس میکنم از کتاب ها میترسم

هر وقت خود را در میان کتاب ها میبینم با صراحت بی رحمانه ای احساس نادانی میکنم...!

همه بیمارستان پر شده بود از صدای جیغ دختری که برای شیمی درمانی نمیذاشت دست به موهاش بزنن...!
یه چیزو میدونی کلارک تو تنها دلیلی هستی که صبح به خاطرش از خواب بیدار میشم من پیش از تو/جوجو مونز

من یاده شازده کوچولو افتادم😹

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند