بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کتاب "الطاف خداوند در تاریکی های زندگی" رو خوندم نوشته جول اوستین (سخنران معروف) خیلی عالی بود از لحاظ انگیزه و معنویت خیلی بهم کمک کرد یه دیدگاه مثبت جدید توی زندگیم پیدا کردم. خیلی به کسایی که با روزهای سخت زندگیشون دست و پنجه نرم میکنن کمک میکنه.
کتاب فراسوی شفای زندگی استاد امیر همتی.... خود شفادهی وااااقعا عالیه این کتاب هرکی نخونه ضررکرده..... خودشفادهی بدون دکتر.. مهجزه اس amirhemmati_support1
ترومن کاپوتی صبحانه در تیفانی را در سال ۱۹۵۸ منتشر کرد. این رمانِ کوتاه داستانِ هالی گولایتلی، دختر جوانی ساکن نیویورک، را روایت میکند که انگار نه شغلی دارد و نه خانوادهای و زندگیاش را با مردان در کافهها و بارها و رستورانها میگذراند. هالی گولایتلی مشهورترین شخصیتی است که ترومن کاپوتی، نویسندهی بزرگ امریکایی، خلق کرده، همچنین در تاریخ ادبیات امریکا هم یکی از مشهورترین شخصیتها محسوب میشود. نثر کاپوتی در صبحانی در تیفانی در اوج پختگی است، تا آنجا که این رمان کوتاه موجب شد نورمن میلر، نویسندهی همنسل کاپوتی، او را «کاملترین نویسندهی نسلش» بنامد. اقتباس سینمایی بلیک ادورادز از بیش از پیش بر شهرتش افزود. ادری هپبورن در این اقتباس نقش هالی گولایتلی را بازی کرده و آن را به یکی از بهیادماندنیترین شخصیتهای تاریخ سینما بدل کرده است.
آدرس :
تهـران، خیابـان انقـلاب، بیـن دانشـگاه و ابوریحان، روبـهروی سـینما سـپیده، پـلاک 1176، واحد 4
همان طور که گفته شد از روی این کتاب یک فیلم با همان نام ساخته شده است. این فیلم را بلیک ادواردز کارگردان آمریکایی به نام ساخته است. این فیلم توانسته است در 4 رشته نامزد دریافت جایزه شود اما در نهایت توانست جایزه بهترین موسیقی و صدا را از آن خود کند. جالب است همچنین بدانید که این فیلم تنها پس از گذشت 3 سال از انتشار این کتاب و موفقیت خیره کننده آن ساخته شده است.
کتاب فروشیهای مختلفی در حال حاضر اقدام به راه اندازی وب سایت کردهاند. نشر ماهی یکی از انتشاراتیهای شناخته شده است. این انتشاراتی در حال حاضر تمامی کتابهایی که منتشر کرده است را به صورت اینترنتی به فروش میرساند. شما میتوانید با مراجعه به آدرس وب سایت نشر ماهی به راحتی کتابهای مورد نظر خود را تهیه نمایید. کتاب صبحانه در تیفانی یکی از کتابهای عالی است که این انتشاراتی منتشر کرده است. برای خرید این کتاب میتوانید با مراجعه به صفحه این کتاب در وب سایت نشر ماهی آن را تهیه نمایید.
سلام دوستان کتاب فراسوی شفای زندگی. به شخصه با خوندن این کتاب خودشفادهی داشتم بقدری ک قدرت مند بود واسم دوستان نویسنده اش استاد امیر همتی هستم این کتاب پرفروش ترین کتاب ایران شد. حتمآ تهیه کنید بخونید حتی دو فصل اولش رایگانه حتما بخونید حتما