2777
2789
عنوان

مامانم😥

196 بازدید | 17 پست

مامانم یهویی پاش درد میگیرع بعد دیروز رفت دکتر 

دکتر گفت حتما چیز سنگین بلند کردی (کیسه برنجو بلند کردع بود)۳روز استراحت مطلق باش ۳تاام امپول بهش زد بعد گفت خوب نشدی بیا عکس بندازو اینا،  اصلا بهتر نشدع هیچ بدترم شدع

نمیتونه راه برع یعنی راه میرع ها خمیدع اونم با گریع

الانم انقد دارع گریه میکنع خیلی ناراحتم

خالم زنگ زد الان گف شیاف دیکلوفناک۱۰۰ بدع بهش ب داداشم گفتم الان رفت بخرع

حالم یجوریع یعنی خوب میشع مامانم کلا کم پیش میتد گریع کنع الان همش دارع گریع میکنع

چیکار کنم اروم شع😥

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پماد ویشگا بگیر بزن روش بعد با باند کشی ببند...

البته اگر خیلی درد داره شاید شکسته

ورم هم داره؟

در ضمنن شیاف رو ندی بهش ها...باید بذاری براش....بلدی که چیکار کنی؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
احتمالا دیسک کمر داره  منم مامانم اینجوری بود

ارع دکتر گف لابد زدع ب دیسکت

مامانت خوب شد؟

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
پماد ویشگا بگیر بزن روش بعد با باند کشی ببند... البته اگر خیلی درد داره شاید شکسته ورم هم داره؟ د ...

ن ورم نداره درد دارع فقط

شیاف خودش میزارع دیگع نمیزارع من بزارم ک

اره عمل کرد ۵سال پیش  با اینکه کمک بابام بود داخل کشاورزی ولی خداشکر خوبه  باباهم عمل کرد& ...

خدارو شکر عزیزم همیشع سلامت باشن😘❤

ن ورم نداره درد دارع فقط شیاف خودش میزارع دیگع نمیزارع من بزارم ک

نگران نباش خوب میشه گلم.

فعلا مسکن استفاده کنین تا شنبه.

پماد ویشگا که بهت گفتم خیلی خوبه 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
نگران نباش خوب میشه گلم. فعلا مسکن استفاده کنین تا شنبه. پماد ویشگا که بهت گفتم خیلی خوبه 

مرسی عزیییزم پمادو حتما میگیرم 😘🌷

مرسی عزیییزم پمادو حتما میگیرم 😘🌷

قربونت برم.خوش،به حال مامانت که همچنین دختر دلسوزی داره.خدا حفظت کنه عزیزم.سایه مادرتم ۱۲۰ سال رو سرت باشه گلم.

دعا کن خدا به منم یه دختر بده🌷🌷😚😚

روماتیسم مفصلی روغن سیاه دونه و بادام تلخ بگیر کمرشو اروم اروم ماساژ بده و اون قسمت از پاش هم همین طور من مامان چهار روز و شب گریه میکرد بیمارستان هم بردیم بستری کردن مسکن زدن بازم فایده نداش تا بردیمش پیش دکترش گفت روماتیسم مفصلی اینم بگم تو این چهار روز ام ار ای اورژانسی هم گرفتیم مامانم کمرش پیچ و پلاکه و دیسک هم داره ولی خب دکترش گفت ماله این نیس و روماتیسم مفصلی روغن اینارو زدیم و یه تخم مرغ هم شکستیم برای چشم زخم خوب شد دیه دردش افتاد