2777
2789
عنوان

قرص وبارداری

74 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من قرص ال دی مصرف کردم ۱۲تا جلوگیری طبیعی هم داشتم نزدیک یک ماهم هست ک سقط داشتم چندروزه ترشح دارم مثل زمان تخمک گذاری امروز قرص نخوردم ورابطه بدون جلوگیری داشتم ایاامکان بارداری هست؟وبعده قطع قرص کی ممکنه پریودشم؟

تقریبا 3 یا4روز اگه قبلا هم مصرف داشتین

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکبار چمدروز مصرف کردم این بار ۱۲روز مصرف کردم.احتمال بارداری دارم بدون پریودشدن؟

خوب یه هفته صبر کن بله اگه درست مصرف نکرده باشی بله چون من خودم بچه اولم یه شب قرص نخوردم همون شب رابطه داشتیم و ........

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
خوب یه هفته صبر کن بله اگه درست مصرف نکرده باشی بله چون من خودم بچه اولم یه شب قرص نخوردم همون شب را ...

ان شاءالله ب زودی بارداربشم سقطم روحیموخراب کرده فقط یه نی نی سالم حالموخوب میکنه