2777
2789
دخترا من ۹ آذر سونو نوشته برام برم صدای قلبشو بشنوم.میخام زودتر برم .۶ آذر برم.باخوندن اون خانومه اس ...

دور از جونت گلم 

ولی اگه پوچ باشه خود به خود دفع میشه

فکرای خوب بکن انرژی مثبت داشته باش و همیشه خدارو شکر کن 

اون خودش حواسش به بنده هاش هست

چن ماه اقدام بودی 

حدود ۵ سال جلوگیری نداشتم دو ساله دارو استفاده کردم

پارسالم باردار شدم سقط شد

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چطور فهمید چندهفتته

۱۳ هفته بودم

۶ هفته مونده ساک خالی💔

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

بچها من چهارروز از موعدم میگذره ولی هنوز پری نشدم.امروزم بی بی زدم منفی شد،چند روز پیشم یعنی روز موعدم یذره لکه دیدم و تمام امکان داره باردار باشم و بی بی هنوز نشون نده؟؟😢

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
حدود ۵ سال جلوگیری نداشتم دو ساله دارو استفاده کردم پارسالم باردار شدم سقط شد

الهی 😢انشالله زوده زود به خاستت برسی گلم خیلی ناراحت شدم که سقط داشتی 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
الهی 😢انشالله زوده زود به خاستت برسی گلم خیلی ناراحت شدم که سقط داشتی 

قربانت عزیزم

دیشب از ساعت ۱۲ تا ۴ صبح به خودم پیچیدم

خداکنه که دیگه تموم شده باشه❤

قربانت عزیزم دیشب از ساعت ۱۲ تا ۴ صبح به خودم پیچیدم خداکنه که دیگه تموم شده باشه❤

مگه تو خونه باید دفع بشه بیمارستان نمیری؟؟ 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه

اره ولی بی بی مثبت میشه از پری بگذره چون لقاهم دیر شده باشه بلاخره ده روز به پری بوده دیگه 

مگه تو خونه باید دفع بشه بیمارستان نمیری؟؟ 

نه عزیزم

اگه کامل دفع شده باشه بیمارستان نمیرم 

نه عزیزم اگه کامل دفع شده باشه بیمارستان نمیرم 

عه منم سقط داشتم از پنج هفته خونریزی داشتم شدید میرفتم سونومیگفتن همه چیت خوبه استراحت کن ولی بعد سه هفته که خونریزیم قطع نشد رفتم گفتم که جنین تغییر نکرده برو برا قورتاژ 

انشاالله همه ی منتظرها یه روز با دیدن بی بی چکشون حال کنن و به آرزوی دلشون برسن 😘😘😘برای همه ی اون عزیزایی هم که بی بی چکشون مثبت شده آرزوی سلامتی دارم انشاالله دوران بارداری رو به سلامت بگذرونن و نی نیشون رو صحیح و سالم بغل بگیرن