2777
2789
عنوان

چه واکنشی نشون بدم به بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 96 پست
شیر بیسکوییت میدم تف میکنه شیره میره نمیخوره این اعجوبس نمیشناسیش فرشای منم لجنه بخدا روزی یدونه ب ...

عجب سرتقیه 😂😂😂😂😂

ببین صبح شیر دادی دیگه نده دلتم نسوزه مریم راس میگه هیچ کی به اندازه ی مادر دلش نمیسوزه برا بچش تو تو این یه مورد دل نسوزون پوره بذار اومد گفت شیر بگو نداریم بذار داد بزنه گریه کنه اهمیت نده بگو غذا هست بخور خورد که هیچی نخورد بذار گرسنگی بکشه میاد تو مقاومت کن اندفعه وگرنه بیچاره ای تا اخر عمرت نه فقط سر غذا دادن سر همه چی چون میدونه و میفهمه تو مقاومت نمیتونی بکنی در برابرش دقیقن بساط من با بزدگم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه😐

من بچه ام دوساله که بود بردمش دکتر به خاطر غذا نخوردنش.دکتر آزمایش کلی براش نوشت .آزمایش سالم بود.گفت شاید ژنتیکش اینجوریه.بعضی وقتا بچه ها به خاطر کم خونی آهن بی اشتها میشن.دوباره چند روز پیش بردم آزمایش داد کم خونی نداشت

میگم شیر نداریم یه بطری کوچولو گرفته تو دستش تو خونه راه میره میگه آب🤦🤦🤦

آب بده بو بخور ببینم سیر میشی 

بهش بگو بیا غذا بخور بلند بشی گنده بشی بریم با هاپو بجنگیم 😂😂😂😂ببین من چیا میگفتم 

عجب سرتقیه 😂😂😂😂😂 ببین صبح شیر دادی دیگه نده دلتم نسوزه مریم راس میگه هیچ کی به اندازه ی مادر د ...

بچه های قدیم بادمجون میذاشتی پیششون میومدن دولپی میخوردن

امروزیا پدر درمیارن 

امتحان میکنم 😑

☺️

من مجبور شدم توی شیر دوقلوهام آبلیمو بریزم البته تا یک ماه یکیشون نق نق میکرد ولی الان ماشالله خیلی خوب غذا می خورن ولی شیر و دیگه نمیخورن.بدآموزییییی

بعضیا هم تنهان هم دست تنها
آب بده بو بخور ببینم سیر میشی  بهش بگو بیا غذا بخور بلند بشی گنده بشی بریم با هاپو بجنگیم 😂😂 ...

😂بخدا میگم

عشقه اینه باباباش بره سرکار

میگم بخور بزرگ شی با بابا برو کار

باز بساط همونه

☺️
اخه چقد دیگه الان یک ماهه اینطوره صبح پاشده میگه شیر  گفتم خب گشنشه شیر میخواد رفتم خامه اور ...

پسر من داره ۳ساله میشه دقیقا فقط عشق شیره ولی جای توف کردن غذا  اوق میزنه الکی . منم یبار سر صبونه اش بودم راسش از کوره در رفتم دعواش کردم  گفتم چرا عوق میزنی ؟ لذا نخوری لاغر میشی زشت میشی ! اصن باهات قهرم . نمیخوام دیگه غذا بخوری و رفتم تو اتاقم درو بستم اومد تو اتاق دنبالم یکم مامان مامان کرد ج ندادم بعد گفتم چیه ؟ گف بیا!!! گفتم صبونه میخوری؟ گف اره .ودیگه تقریبا مشکلم حل شد😅

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
من مجبور شدم توی شیر دوقلوهام آبلیمو بریزم البته تا یک ماه یکیشون نق نق میکرد ولی الان ماشالله خیلی ...

وای آبلیمو تو شیر🤣🤣🤣

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️