2821
2789
عنوان

نظر سنجی

98 بازدید | 13 پست

برای یه داستانی چند روزیه اعصابم خورده و احساس میکنم تا دعوا نکنم اروم نمیشم ،با یه همکار و دوست منظورمه

تعداد رای : 11
نظرسنجی
برو برین بهش و فحشش بده خودتو خلاص کن
2
18%
همین که بلاکش کردی کافیه داستان هم نزن بذار فقط گورشو گم کنه
6
54%
فحشش ندی دوباره پیداش میشه
1
9%
صبر کن طبق معمول باز اون بعد یکی دوماه پیام بده اون موقع برین بهش
2
18%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم نمیشم از شنبه اعصابم ریخته بهم احساس میکنم باید یه دل سیر جیغ و داد کنم

نه اشتباه میکنی

ادما با بی توجهی به رفتار بدشون بیشتر میسوزن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

ولی اگه تحقیرت نکرده نکن فقط بگو خیلی ادم مزخرفی هستی

اخه مزخرف حرف دلم نمیتونه برسونه باید بهش بگم ایشالله بمیری،ایشالله تیکه تیکه شی ،حالم ازت بهم میخوره پتیاره آشغال اویزون ،بری زیر تریلی ،بری زیر ماشین آشغالللییی چصونه عنونهی گاووو خرِ مادر مار گورت گمکن عنتر میمون خاک برسر چلااق کج و کوله احمق خاک برسر ،گوسالهی گاووووو ایییییییییییییییی

یاخدا مگه چی گفته بهت انقدر دلت پره؟ فوش داده بهت؟

یه سال تموم گند زده تو کارم کلی ضرر کردم ،مشاوره های غلط فقط ضرر کردم ،هم مالی هم زمانی همه چی باختم ،بخاطر یه گاو یه گوساله که ادعاش میشد چیزی حالیشه ،چقدر احمق و ساده بودم فکر کردم رفیقمه دوستمه بهم ضرر نمیزنه ولی الان فهمیدم دونسته خیلی کارا کرده ،یه سال از زندگیم سوخت تموم شد

یه سال تموم گند زده تو کارم کلی ضرر کردم ،مشاوره های غلط فقط ضرر کردم ،هم مالی هم زمانی همه چی باختم ...

والا چی بگم این بشه برات تجربه به هیشکی اعتماد نکنی الان کاری ازت برنمیاد فوش بدی اونم میده

اگه از قصد کرده بگو خیلی ادم مزخرفی هستی بدبخت و حسودی ولی اگه ناخواسته بوده ولش کن فقط قطع ارتباط کن باهاش

والا چی بگم این بشه برات تجربه به هیشکی اعتماد نکنی الان کاری ازت برنمیاد فوش بدی اونم میده اگه از ق ...

منکه ازش نمیگذرم امیدوارم بدجور تقاص پس بده

لعنت به اون روز ساعتی که با این ادم آشنا شدم

تجربه شد تجربه بزرگی ام شد تا اخر عمرم دیگه به احدی اعتماد نکنم

2823
2791
2779
2792