2777
2789
عنوان

دروغ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 63 پست
هیچوقت جدا نخواب...براش عادی میشه

جدا نخوابیدم رویه تختیم فقط نزاشتم بغلم کنه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

خواب برای مردا به واکنش عصبیه تو اوج ناراحتی میخابن مردا مغزشون خیلی سادس اصلا گوشه کنایه رو نمیفهمن عاشق سکوتن خودتون باید بهشون بگین دردتون جیه .وگرنه نهایتا تو دلشون میگن جن زده شده یه پریود

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونه برای چی عصبانی بودی ؟

اره

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بستگی داره به دروغی که گفته یعنی انقدری بد بوده که این رفتار و بکنید ؟

اره دروغ گفته رفته دنبال کار اما میدونم با رفیقش بیرون بوده

منو شوهرم همیشه جدا می خوابیم درصورتی که تو کل خاندانم ندیدم کسی جدا بخوابه چه پیر چه جوان

چرا خو ببین مشکلتون چیه؟؟مشکلهای بزرگ‌از همین چیزهای به ظاهر کوچیک بوجود میاد

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
چرا خو ببین مشکلتون چیه؟؟مشکلهای بزرگ‌از همین چیزهای به ظاهر کوچیک بوجود میاد

مشکل خاصی نداریم اما دوتامون ام راحت خوابیدن رو دوس داریم😐😐😐😐😐خیلی بده انگار عادتمون شده

مردا همینن واست عادی میشه😐😂

اون مردایی که وقتی زنشون ناراحته اونام ناراحتن و خواب به چششون نمیاد و اب و غذا از گلوشون پایین نمیره ،تو رماناس عزیزم😑ولی خدااا نکنه مامانشون ۴تا قطره اشک تمساح بریزه،دیگه خودت بقیه ماجرا رو میدونی چی میشه😊

قهوه داره بهمون میگه،هرچیزی که تلخ تر باشه‌بیدار ترت میکنه☕

حالا خوبه خاسته بغلت کنه بعدش خوابیده مال من کلا میره جدا انقد اینستا گردی میکنه تا وقتی من بیهوش شم و خودشم بخابه

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
مردا همینن واست عادی میشه😐😂 اون مردایی که وقتی زنشون ناراحته اونام ناراحتن و خواب به چششون نمیاد ...

دقيقاااااااا نگو كه متنفرم 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
منو شوهرم همیشه جدا می خوابیم درصورتی که تو کل خاندانم ندیدم کسی جدا بخوابه چه پیر چه جوان

مام جدا میخوابیم.

اون حساسه.صدا بیاد.یا تکون بخورم یا هرچی جیغ وداد که بیدارم کردی.بغلم نکن.دست بهم‌نزن و...

بعد زایمانمم رفت یه اتاق دیگه.

واقعا نمیدونم اونایی که میان میگن جدا نخوابین واسه امثال شوهر من چه راهکاری دارن.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
مردا همینن واست عادی میشه😐😂 اون مردایی که وقتی زنشون ناراحته اونام ناراحتن و خواب به چششون نمیاد ...

من دیدم همچین مردایی رو ولی طرف عاااااشق بوده عاشق تازه دیده شده غذا هم پخته برده واسه خانمش ک از دل در بیاد الهی همیشه همنیجور خوشبخت بمونن من کیف میکنم از دیدنشون 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
حالا خوبه خاسته بغلت کنه بعدش خوابیده مال من کلا میره جدا انقد اینستا گردی میکنه تا وقتی من بیهوش شم ...

خخخخخ نه بابا پشتمو بهش کرده بودم منو کشید سمتش خودش گفت بیا تو بغلم منم پسش زردم گفتم ولم کن میخوام تنها بخوابم بعدشم دیگه اصرار نکرد گرفت خوابید 😑حداقل باید اصرار میکرد

دقيقاااااااا نگو كه متنفرم 

این مردا هزار سالشونم بشه بچه ننه میمونن😊🤭نمیدونم واقعا ننشون چیکا میکنه واسشون ک انقدر عاشقشن😐کاش میشد بدونما

قهوه داره بهمون میگه،هرچیزی که تلخ تر باشه‌بیدار ترت میکنه☕