از یکی از دخترا دانشگاه خوشم میاد، میخواستم اینیستا بهش پیام بدم که دیلت زد، الان تنها راه مونده اینه به یکی از استادا که باهاش خوبم بگم شمارش برام پیدا کنه یا با دخترا در مورد ازدواج صحبت کنه یعنی استاد بره همه شرایط من بهش بگه
به نظرتون اینطوری دختره نمیگه خودش بی عرضه هست نمیاد جلو😑😑😑
بچگی به سن نیست به عقله به عنوان پسر 21 ساله همین الانم بشینم تو خونه کار نکنم از سود پرواربندی خرجم ...
از سود چی؟
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
واقعا وقت ندارم بشینم یه گوشه تا این تنها شه باهاش حرف بزنم یا شیفتم یا تو باغمم یا بالا سردپرواربند ...
چقدر میگی وقت ندارم من هی پشتت رو میگیرم درکت میکنم هی میگه وقت ندارم وقت نداری براش بزاری ولش کن
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
یکی کار نداره یکی ۳تا کار داره خوشبحالت، البته پشتت پر بوده و تلاش کردی اره