2777
2789
عنوان

Help me

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 92 پست
۲۱ سالشه از نظر سنی پایینه، بعد اگه خوش بره دختره فک میکنه قصدش دوستی ردش میکنه، اخه فک میکنه این سن ...

درست هم فكر ميكنه والا 

پسر ٢١ ساله و چه به ازدواج 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
کلا شیفتی و وقت نداری دختر بیچاره چوب درخت که نیست حاضر نیستی براش وقت بزاری این دیگه چجورشه تازه بر ...

115 هشتا شیفت باید بریم بقیش جا همکارام میرم پولش میگیرم اگه برم خاستگاری همون 8 تا میرم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچگی به سن نیست به عقله به عنوان پسر 21 ساله همین الانم بشینم تو خونه کار نکنم از سود پرواربندی خرجم ...

از سود چی؟ 

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
واقعا وقت ندارم بشینم یه گوشه تا این تنها شه باهاش حرف بزنم یا شیفتم یا تو باغمم یا بالا سردپرواربند ...

چقدر میگی وقت ندارم من هی پشتت رو میگیرم درکت میکنم هی میگه وقت ندارم وقت نداری براش بزاری ولش کن

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
بچگی به سن نیست به عقله به عنوان پسر 21 ساله همین الانم بشینم تو خونه کار نکنم از سود پرواربندی خرجم ...

شما همين كه خرجت در مياد واست كافيه 

اما از نظر من شما تا ٢٧-٨ سالگي نظرات و معيارهات عوض ميشه 

كما ابنكه پسر و دختر قبل از ازدواج بايد به اندازه كافي از دوران مجردي لذت ببرن و تجربه كسب كنن

پرورش گوسفند شغل سوممه

دو شغل اولت چیه

فرزندم شما که همه وقتت پره چرا میخوای یکی دیگه لابلای وقتت گیر کنه ؟ برو به کارات برس درگیری ذهنی ات ...

به اون بنده خدا هم همش ميخواد بگه وقت ندارم 

وقت ندارم بريم بيرون 

وقت ندارم حرف بزنيم

....

انگار فقط مبخواد خيالش راحت بشه كه اين خانوم واس ايشونه 

کارمند 115  باغ خرما

یکی کار نداره یکی ۳تا کار داره خوشبحالت، البته پشتت پر بوده و تلاش کردی اره

به اون بنده خدا هم همش ميخواد بگه وقت ندارم  وقت ندارم بريم بيرون  وقت ندارم حرف بزنيم ...

هزار بار. الان چون کسی ندارم شیفت اضافه میرم اگه داشته باشم فقط ماهی هشت روز میرم