از یکی از دخترا دانشگاه خوشم میاد، میخواستم اینیستا بهش پیام بدم که دیلت زد، الان تنها راه مونده اینه به یکی از استادا که باهاش خوبم بگم شمارش برام پیدا کنه یا با دخترا در مورد ازدواج صحبت کنه یعنی استاد بره همه شرایط من بهش بگه
به نظرتون اینطوری دختره نمیگه خودش بی عرضه هست نمیاد جلو😑😑😑
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
منم رد ميكنم اون پسري كه خودش انقدر عرضه نداره رو نميخوام
ولی من بودم قبولش میکردم چون فهمیدم بهم احترام گذاشته جلوی دانشجوها نیومده حرف بزنه ک بچه ها هی نگاشون کنن، بعد اینکه میفهمم اگه به یه بزرگتر گفته حتما قصدش جدیه، و در اخر دختر راحت تر میتونه جواب بده
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
۲۱ سالشه از نظر سنی پایینه، بعد اگه خوش بره دختره فک میکنه قصدش دوستی ردش میکنه، اخه فک میکنه این سنش کمه الان نمیاد خواستگاری
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم