2777
2789
عنوان

Help me

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 92 پست

خودت برو باهاش حرف بزن

هر وقت ک شد

هر وقت ک تونستی

فقط خودت برو

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
کارمند 115 هستم الانم یه پایگاه بین شهریم ام با زاهدان 200 کیلومتر و با بم 150 کیلومتر فاصله دارم تا ...

حالا به فرض كه استادت باش صحبت كرد 

خب بايد با اون خانوم بري سر قرار صحبت كنيد 

استادت كه ديگه به جاي شما سر قرار نميره

با اين اوصاف سر قرار هم نميتوني بري كه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببینید خانما ایشون ۲۱سالشه بچه اس سنی نداره  پس استادش باید بره براش پدری کنه حرف بزنه

واقعا وقت ندارم بشینم یه گوشه تا این تنها شه باهاش حرف بزنم یا شیفتم یا تو باغمم یا بالا سردپرواربندی

ببینید خانما ایشون ۲۱سالشه بچه اس سنی نداره  پس استادش باید بره براش پدری کنه حرف بزنه

اگر بچست كه وقت ازدواجش نيست 

منم رد ميكنم  اون پسري كه خودش انقدر عرضه نداره رو نميخوام

ولی من بودم قبولش میکردم چون فهمیدم بهم احترام گذاشته جلوی دانشجوها نیومده حرف بزنه ک بچه ها هی نگاشون کنن، بعد اینکه میفهمم اگه به یه بزرگتر گفته حتما قصدش جدیه، و در اخر دختر راحت تر میتونه جواب بده

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
گفتم ک کلا شیفتم

کلا شیفتی و وقت نداری دختر بیچاره چوب درخت که نیست حاضر نیستی براش وقت بزاری این دیگه چجورشه تازه بری به استادت بگی خیلی لوس بازیه مگه بچه ای 

اصلا میدونی چیه دختره و ببینم میگم ندیده ردت کنه 

مرسی اه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

۲۱ سال اگه دوست داشتی برادر من کمی صبر داشته باش 

مطمئن باش معیارت برای انتخاب همسر عوض میشه خیلی زود خودتو محدود نکن بزار ساید موقعیت بهتر و یا حتی شرایط بهتر برای ازدواج با همون خانم برات پیش اومد . 

اگر بچست كه وقت ازدواجش نيست 

۲۱ سالشه از نظر سنی پایینه، بعد اگه خوش بره دختره فک میکنه قصدش دوستی ردش میکنه، اخه فک میکنه این سنش کمه الان نمیاد خواستگاری

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
دو روز به یکی پول میدم جام وایسه

٢ روز؟؟؟؟ باقيش چي؟! 

همين حالا به يكي پول بده به جات بايسته 

حالا به فرض كه استادت باش صحبت كرد  خب بايد با اون خانوم بري سر قرار صحبت كنيد  استادت ك ...

استاد اگه صحبت کنه دختر متوجه میشه ک قصدشون جدیه ولی خودش بره بگه میگه حتما سرکاریه برا دوستی،

واقعا وقت ندارم بشینم یه گوشه تا این تنها شه باهاش حرف بزنم یا شیفتم یا تو باغمم یا بالا سردپرواربند ...

فرزندم شما که همه وقتت پره چرا میخوای یکی دیگه لابلای وقتت گیر کنه ؟ برو به کارات برس درگیری ذهنی ات هم زیاد نشه والا به خدا

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐