از یکی از دخترا دانشگاه خوشم میاد، میخواستم اینیستا بهش پیام بدم که دیلت زد، الان تنها راه مونده اینه به یکی از استادا که باهاش خوبم بگم شمارش برام پیدا کنه یا با دخترا در مورد ازدواج صحبت کنه یعنی استاد بره همه شرایط من بهش بگه
به نظرتون اینطوری دختره نمیگه خودش بی عرضه هست نمیاد جلو😑😑😑
خوبه عالیه گوش نکن ب حرف کسی ب حرف خودم گوش کن برادر برو قشنگ توضیح بده شرایطت رو ، چندسالته
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
اصلا چه ربطی داره به پایه بودن یا نبودن استاد کار درستی نیس از نظر من اگه واقعا میخوای خواهر یا مادرتو بفرست اینجوری خیلی با ارزشتره و ارزش خودت و خانوادت و می بری بالا .
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
ببینید خانما ایشون ۲۱سالشه بچه اس سنی نداره پس استادش باید بره براش پدری کنه حرف بزنه
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم