2777
2789
پسرت شبیهت نیست؟😂😂😂همدردیم.پسرم کپی برابر اصل عموشه🤕

نه شبیه نیس

نه اخلاقش نه ظاهرش،شبیه باباش و عموشه

بجاش دخترم همه چیش به خودم رفته الحمدلله

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میزنم تو سر خودم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
دلمـمیسوزه بعد اینکه میزنمش

منم

خیلی خودمو کنترل میکنه ولی بازم گاهی اخرش کتکش میزنم

الان فاز غم شدید گرفتم از کارم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
منم دقیقا به شیوه دومت عمل میکنم

رو بچه اولم اعصابم بیشتر بود این دومی دیگه داغونم دوتایی باهم اذیت میکنن کارخونه وخودمو شوهرمم هست بی پولی هم که... 

دیگه ظرفتیم پره 

بعضی وقتا هم میشنم میگم من مادر خونه ام باید ارامش بدم تایه چند روز خوبم باز همه چی یادم میره و... 😐😐

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
منم خیلی خودمو کنترل میکنه ولی بازم گاهی اخرش کتکش میزنم الان فاز غم شدید گرفتم از کارم

منم میزنمش بعدش خودم گریم میگیره چرا زدمش آخه خیلی اذیت میکنه

پسرم قلبه من چه خوبه که دارمش      
نه شبیه نیس نه اخلاقش نه ظاهرش،شبیه باباش و عموشه بجاش دخترم همه چیش به خودم رفته الحمدلله

خداحفظش کنه😊یعنی امیدوار بشم که بعدی شبیهم میشه؟🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

محکم میبوسمش میگم خداروشکر ک دارمش اگ نداشتمش چقدر همه جی بد بود.... کلا همیشه خونسردم خداروشکر باهمه ...همین باعث شده حالم خوب باشه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بغلش میکنم‌محکم فشارش میدم.چون از این‌کار خیلی بدش میاد🤭🤭🤭

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

ای خدااااا پسرم ۲ ماهش بود که تو این تاپیکت کامنت گذاشتم 🥺🥺🥺🥺🥺 چقدر زود گذشت 😭😭😭 

الان ۱ سالشه 😍😍😍

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید