2777
2789

اول مستقیم نگاهش میکنم بعد در یک حرکت انتحاری باهاش دالی موشه بازی میکنم تا خسته بشه و بخوابه 🤗

پسرم ۲ ماه و ۱۹ روزشه 😍

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دست خودم نیس دادمیزنم

منم

اینقد دندونامو بهم فشار دادم سرم درد میکنه

خیلی سخته

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
بغلش ميكنم و ميگم دوست دارم ميدونم الان كلافه اي و نميدوني چي ميخواي ولي واقعا دوست دارم و ناراحتم ا ...

منم به توصیه مشاور اینجوری یه مدت رفتار میکردم

پسرم منو مسخره میکرد اصلا موجود عجیبیه از بچه های ۴/۵ ساله هم بزرگ تره

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

من دعواش میکنم و یکی محکم میزنم تو سر خودم.‌ولی از امروز دارم روی خودم کار مبکنم که دعواش نکنم. اخه میگن پرخاشکری بچه ها از روی اضطرابشونه و اگه دعواشون کنیم یچبیشتر مضطرب مین.‌من خودم استرسی ام ذلم نمیخواد دیگه بچه ام اینجوری بشه

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊

مثل من برو توی یه اتاق درم ببند اینقد خودتو بزن جیغ بزن گریه کن تا سبک بشی. بعد اروم بیاااااا بیرون یه چای دم کن بخور 🤪😐

خب این بچه اولم بود👆👆👆

حالا دومی👇👇👇👇👇👇

دیگه عین فشفشه میشم اون وسط 😌😂🤒🤒🤒

هرکی دوروبرم باشه خودش فرار میکنه یه طرفی میره 

بعد کلی فوش خودم وشوهرم میدم 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

من دوتا بچه دارم یکی ۳سال و ۵ ماهه

یکی ۵ ماهه

واقعا کم اوردم

مثل من برو توی یه اتاق درم ببند اینقد خودتو بزن جیغ بزن گریه کن تا سبک بشی. بعد اروم بیاااااا بیرون ...

منم دقیقا به شیوه دومت عمل میکنم

منم به توصیه مشاور اینجوری یه مدت رفتار میکردم پسرم منو مسخره میکرد اصلا موجود عجیبیه از بچه های ۴/ ...

واااااای نگو پسرمنم خیلی سرتق اصلا حرف تو گوشش نمیره دیگه به داد زدن کتک زدنم توجه نمیکنه عاصی مکنخ اااادمو  

پسرم قلبه من چه خوبه که دارمش      
منم اینقد دندونامو بهم فشار دادم سرم درد میکنه خیلی سخته

پسرت شبیهت نیست؟😂😂😂همدردیم.پسرم کپی برابر اصل عموشه🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی