2777
2789
عنوان

عروسیم موند😭😭😭

394 بازدید | 28 پست

قرار بود ۱۴ آذر عروسیم باشه 

به علت فوت یکی از بستگان موند واسه ۱۲ دی

میشه دعام کنین دیگه عروسیم نمونه همون ۱۲ دی باشه

اونقدر استرس دارم که دارم میمیرم دیگه نمیدونم چقدر دیگه باید دعا کنم

ازتون میخوام دعام کنید واسم

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

اجرتون با خدا

منم دعاتون میکنم به هرچی که میخواین برسین

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صلوات فرستادم برات 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
عزیزممممم😢

خیلی بده خیلی 

داشتم آماده میشدم روز شماری فلان بهمان 

ولی الان دیگه دست و دلم نمیره کاری کنم

صلوات فرستادم برات 

مرسی گلم انشالله به هرچی میخوای برسی

خیرت تواین بوده شک نکن

نمیدونم شاید

به نظرم سنت اشتباهی هست که عقب میندازن و گاهی مهمانهای زیادی شرکت نمیکنن باید مراعات کنن که به هر ...

آره خیلی بده کاش سر وقت میشد