2777
2789
عنوان

عروسیم موند😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 28 پست

بچه داری و الان عروسیت هست؟؟؟

چجوریاست...

قبلا ازدواج کرده بودی؟؟؟

غصه نخور میری سر خونه زندگیت،دلت واسه این روزا خیلی تنگ میشه،،این جور چیزا که ناراحتی نداره

توو زندگی مشکلات بزرگ آدم رو ناراحت میکنه،،نه جابجایی وقت عروسی...

عروسی من یک سال عقب افتاد

چون پدرشوهرم دلش نمیومد خونه ای رو که میخواست بده به ما از مستاجر بگیره

میترسید صفرای حسابش کم بشه

ماهم همه پولمونو داده بودیم ماشین و وسیله خونه پولی برای خونه نداشتیم

اخرشم روسیاهی موند به ذغال

خیلی ناراحتم ازشون

خیلی

هیچ وقتم از دلم نمیره

به خودشونم گفتم همینو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه داری و الان عروسیت هست؟؟؟ چجوریاست... قبلا ازدواج کرده بودی؟؟؟ غصه نخور میری سر خونه زندگیت،د ...

ن بابا بچه چیه هنو نامزدم

تیکر عروسیمه

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               
چرا عجله داری؟؟

چون ۲ سال و نیمه عقدم خسته شدم

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               
خوش بحالت واسه عروسیت ذوق داری

چرا مگه نباید ذوق باشه 

چرا.چون زندگیتو دوس داری عجله داری بری خونه خودت طبیعیه

آره خوب دیگه نمیتونم دوری از نامزدمو تحملا کنم

به نظرم دوران عقد بدترینه

دوست بودین ؟؟

ن بابا چه دوستی