2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشتا سرکه سیب در آب ولرم و یه قاشق عسل. خیر اندیش می گه برای آب کردن شکم خانم ها . می تونی چهل روز شبا یه قاشق مربا خوری اسپند قورت بدی .هر شب هم یه پارچ آب بردار یه خیار حلقه شده ، چند برگ نعنای تازه ، چند حلقه لیمو، زنجبیل تازه بریز توش بزار شب تا صبح بمونه  فرداش هرچقدر آب خواستی بخوری یه لیوان از این آب بخور دوباره شب برای فردات درست کن. موفق باشی

سلام عزيزم

اتفاقا از نظر طبي شما سوال درستي پرسيدي.

علت چاقي يا تجمع چربي در نواحي بدن و عدم چربي سوزي در هر فرد متفاوته. روش اصولي اينه كه متناسب با نوع طبع و مزاج شما و پرهيز از داروهاي شيميايي و سنتزي حتي المقدر وضعيت دروني شما شناسايي بشه و بعد نوع تغذيه، رژيم ورزشي و احيانا برخي داروهاي گياهي مكمل رو براي شخص خودتون دريافت كنيد. 

لطفا براي اينكه بتونم مزاج و طبع شما رو دقيق بفهمم و بعد راهنمايي كنم عكس زبون و ناخن (بدون لاك) رو به آيدي Tolidatk@  من بفرست تا بعد از اون دقيق بهت بگم چيكار بايد بكني.

سلامت و دلشاد باشي

حكيمه مريم حقيقي

متخصص طب سنتي

سلامت و رضايت شما افتخار من است.متخصص طب سنتي