2821
2789
عنوان

تیتر بتا

394 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من بعد از سه روز تاخیر تیتر بتا دادم شد ۶۱ بعد از سه روز باز تیتر بتا دادم شده بود ۵۹/۸ بتام نه تنها زیاد نشده کمم شده هیچ درد خاصی هم ندارم حتی لکه بینی هم ندارم، توروخدا کمکم کنید خیلی میترسمممم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه توی یک ازمایشگاه بتا ها رو تکرار کردی و داره بتا پایین میاد.اصلا نشونه خوبی نیست...منم درد . لکه نداشتم.ولی سقط شد

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

سروده جون اخه بتام خیلی کم اومده بود پایین گفتم شاید امیدی باشه پس هیچ امیدی نیست😭😭

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

مامان امیرعلی اره تو یه ازمایشگاه دادم، جدی شما هم درد نداشتین؟پس دیگه تموم شد دیگه😭😭😭😭

مامان امیرعلی اره تو یه ازمایشگاه دادم، جدی شما هم درد نداشتین؟پس دیگه تموم شد دیگه😭😭😭😭

عزیزشما بچت موند؟منم همین مشکل برام پیش اومده ولی من توی دو آزمایشگاه متفاوت ازمایش دادم

عزیزشما بچت موند؟منم همین مشکل برام پیش اومده ولی من توی دو آزمایشگاه متفاوت ازمایش دادم

اره عزیزم. الان ۱۵ ماهشه

دو تا ازمایشگاه متفاوت که اصلا پس هیچی نیست نگران نباش

من بعد از این بتا که شده بود ۵۹ و خورده ای رفتم یه ازمایشگاه دیگه هم دادم ( دو روز بعدش) ۳۰ بود عدد بتام. دوباره دو روز بعدش رفتم یه جا دیگه ۱۱۴ بود🤦🏻‍♀️

هرجایی معیار و اندازه های خودش رو داره

اره عزیزم. الان ۱۵ ماهشه دو تا ازمایشگاه متفاوت که اصلا پس هیچی نیست نگران نباش من بعد از این بتا ...

وای خداروشکر عزیزم ممنونم خیلی ناراحت بودم/شما نی نیت چی بود که بتات کم بالا میرفت؟

عزیزم شما دیگه کی باز تکرارکردین ببینین بالا میره یان؟؟دکتربمن گفته ی هفته بعد تکرارکنم ببینم بالامیره یان بنظرت تکرارکنم؟؟خیلی استرس دارم کاش بالابره نمیدونم نرم دیگه یابرم؟

وای خداروشکر عزیزم ممنونم خیلی ناراحت بودم/شما نی نیت چی بود که بتات کم بالا میرفت؟

پسر بود 

خیلی دیر هم بیبی چکم مثبت شد

عزیزم شما دیگه کی باز تکرارکردین ببینین بالا میره یان؟؟دکتربمن گفته ی هفته بعد تکرارکنم ببینم بالامی ...

ببین من هر دو روز یه بار تکرار میکردم اینقدر استرس داشتم یعنی بعد از ۱۱۴ دوباره دو روز بعدش تکرار کردم بالا رفته بود دیگه تکرار نکردم

استرس نداشته باش ایشالله که بالا میره و میری سونو میبینیش😍 

ببین من هر دو روز یه بار تکرار میکردم اینقدر استرس داشتم یعنی بعد از ۱۱۴ دوباره دو روز بعدش تکرار کر ...

مرسی عزیزم من توی آزمایشگاه تولتی بتا معمولی دادم اول۹۰بود دوباره تکرارکردم شد۲۵۷ بعد دکترمنوباز فرستادگفت بروخصوصی تیتربتا بده رفتم گفتن۱۱۳بعدش بهم گفت اومده وایین میوفته ازمایش نوشت برای هفته بعدبرم همش استرس دارم میگم نکنه بیوفته خداکنه رنج ازمایشگاهشون فرق داشته باشه ولی نوع ازمایششم فرق داشت///شما سونو کی ساک رو دید؟وقتی ۱۱۴بود چندروز بعد سونورفتی

مرسی عزیزم من توی آزمایشگاه تولتی بتا معمولی دادم اول۹۰بود دوباره تکرارکردم شد۲۵۷ بعد دکترمنوباز فرس ...

نه ببین مطمئن باش فرق داره

ولی خونریزی و درد و اینا نداری پس هیچ نگران نباش. منم مثل تو نگران بودم زنگ زدم با گریه به دکترم که اره بتام اومده پایین و اینا، بچم داره میوفته، اینقدر دعوا کرد گفت چرا اینقدر بتا میدی، وقتی خونریزی نداری پس هیچی نیست. من همین ۱۱۴ بود رفتم دقیق یادم نیست چند روز بعدش،که ساک بارداری هم نبود، هفته ۵ بودم فکر کنم بعد ۶ هفته رفتم که هم ساک بارداری بود هم قلبش

نه ببین مطمئن باش فرق داره ولی خونریزی و درد و اینا نداری پس هیچ نگران نباش. منم مثل تو نگران بودم ...

سلام عزیزم منم الان سونو دادم ساک تشکیل شده گفت دوهفته دیگه بیا برای قلبش 😍😍 خداروشکر ان شالله صحیح سالم بدنیا بیاداینهمه استرس نکشم دیگه//دکترشما دکترخوبی بوده دعوات کرده /دکترمن برعکس دکترشما هی منومیفرستاد ازمایش منم دیکه نرفتم پیشش

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792