سلام دوستان من بعد از سه روز تاخیر تیتر بتا دادم شد ۶۱ بعد از سه روز باز تیتر بتا دادم شده بود ۵۹/۸ بتام نه تنها زیاد نشده کمم شده هیچ درد خاصی هم ندارم حتی لکه بینی هم ندارم، توروخدا کمکم کنید خیلی میترسمممم
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
سلام عزیزم منم الان سونو دادم ساک تشکیل شده گفت دوهفته دیگه بیا برای قلبش 😍😍 خداروشکر ان شالله صحی ...
عزیزم به سلامتییی، خداروشکر❤❤
دیگه خیالت راحت شد
اره دکترم کلا خیلی اروم بود و راحت میگرفت.
بارداری عزیزمم التماس دعا از خدا بخواه یه دخترم نصیب من کنه به زودی❤❤
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاالله عزیزم/شمام دعاکن صحیح سالم بدنیا بیاد نی نی من یکسالونیمه منتظرم بچه ندارم اولین نی نیمه
عزیزمم ایشالله که این دوران رو به سلامت طی میکنی و نی نیت رو صحیح و سالم بغل میگیری