2821
2789
عنوان

مادر شوهر😒😒😒😒

614 بازدید | 42 پست

اون روز ت. جمع گف وقتی شوهر من مجرد بوده  یه دختره زنگ میزده میگفته پسرتون مزاحمم میشه  منم زدم بند گوش رضا گفتم چرا ب دختر مردم زنگ زدی و مزاحمش شدی  

بعد همه یه تگا ب من کردن گفتن تو گوشاتو بگیر نشنوی گفتم ن مهمه نیس 

بعد مادرشوهرم گف  مشخث شده ک رضا هیچکار نکرده  گفتم ببخشید پسر جان  کاری نکردی ولی از این ببعد بیار تو خونه نامزد بازی کن خودم هواتو دارم ....

دیشم یه حرفی زد ک باز منو سوزوند بی شرف

حالم از ادمایی که تو روم یه شخصیتن پشتم یه شخصیت ب شدت ب هم میخوره:/

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا خدا شفاش بده

چقدر از این زنیکه ها متنفرم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

اصلا معلوم نیست چی نوشتی

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

مامان بابام رفتن مسافرت زاهدان گف نکنه رفتن چیز میزی بیارن 

گفتم این چه حرفیه شما میزنی انقد بهم برخورد ک نگو مگه زاهدانیای طفلکی چه گناهی دارن بعدشم این حرفای بی عقلی اعصابمو ب هم میریزه ب رو خودم نیوردم ولی ک ناراحت شدم

مادرشوهرمنم یه بارچرتی تو این مایه ها گفت منم گفتم نه گذشته شوهرم به من ربطی داره نه گذشته من به اون ممکن منم کارایی کرده باشم تو مجردیم سوختا سوخت

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اصلا معلوم نیست چی نوشتی

تو جمع گف ب شوهرم که اسمش رضاس  گفته  هر موقع خواستی دختر بیاری خونه خودم بیار عیب نداره هواتو دارم