2777
2789
عنوان

مادر شوهر😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 42 پست

یبار ی همچین چیزای جاریم تو جمع بمن گفت من اصلا بروی خودم نیاوردم

اون میخواست مارو باهم دعوابندازه

ضایع شد🤣🤣🤣

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

@جانان۹۶  

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدا شفا بده... میخندیدی انگار ک اصلا برات مهم نیستش حرفاش.. اون بسوزه... بعد میگفتی قربون شوهر خوش تیپم بشم ک همه دخترا دنبالش بودن ولی اون دنبال من بود و الانم ک مال منه خداروشکر خیالم راحته ازش انقدر ک ماهه‌‌..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
آره نقطه ضعف داره ازت اینطوری میخواد حرصت بده با غیرتی کردنت.میخواد اذیت کنه.خواهر شوهر منم اوایل ای ...

اره یه کم حساسِ ترم  دو شب قبلشم گف باید برم طبقه بالا رو ب دو تا دختر دانشجو بدم  

حالم از ادمایی که تو روم یه شخصیتن پشتم یه شخصیت ب شدت ب هم میخوره:/

عزیزم آدم یه زن 55 ساله اگر شعور داشت و سیاست نباید تو جمع و حتی کسی هم نبود جلوی شما همچین حرفی میزد.

اصن ربطی به سن هم نداره..بعضیا متاسفانه فهم و درک پایینی دارن.

هنوز با سن بالاشون باید یکی باشه یادش بده ک جلو عروس اینو بگو..اونو نگو..

جلو فلانی اینکارو بکن اونکارو نکن.

پس شما به جای ک عصبانی بشین عزیزم...به نظرم کمتر باهاش برخورد داشته باش...ک ارامش خودتم حفط بشه

بنده خدام تقصیری نداره...نفهمه!!

خدایا شکرت💜
خدا شفا بده... میخندیدی انگار ک اصلا برات مهم نیستش حرفاش.. اون بسوزه... بعد میگفتی قربون شوهر خوش ت ...

ب رو نیاوردم ب خدا هیجی نگفتم فقط گفتم اشکال نداره میدونم  فقط همیشه متلک میگن بهم نمیتونم جواب بدم نمیدونم چرا لال میشم 

ب رو نیاوردم ب خدا هیجی نگفتم فقط گفتم اشکال نداره میدونم  فقط همیشه متلک میگن بهم نمیتون ...

چون خانومی

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
سعی کن کمتر بری خونشون..رفت و امدتو کم کن ..سر و سنگین تر باش

تو عقدیم این چن روز نیستن بیشر میبرمی اونجا   زیاد حرف نمیزنم دیگه باهاش

عزیزم آدم یه زن 55 ساله اگر شعور داشت و سیاست نباید تو جمع و حتی کسی هم نبود جلوی شما همچین حرفی میز ...

درست میگی عزیزم این یه سال از عقدم بگذره  دیگه نمیرم خونش  زیاد