سلام من ی لک قهوه ای بزرگ اندازه کف دستم رو کمرم ایجاد شده ۳ سال پیش رفتم دکتر گف چون خیلی تکیه دادی اخه من درس میخونم گف مدت زمان طولانی تکیه دادی ب دیوار یا صندلی اینجوری شده حقیقتش اونموقع بچه بودم خیلی برام مهم نبود الان واقعا عذابم میده اعتماد بنفسمو گرفته نمیتونم پیراهنیایی ک پشتشون یخورده بازه بپوشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بخدا خیلی بدم میاد دست خودمنیس من پوستم گندمیه بعد خواهرم سفییید مث برف اون پیراهن میپوشه خوشگللل م ...
خب پیراهن پشت باز نپوش، این همه پیراهنای قشنگ، بعدشم دنبال هیچ محصولی نباش اگه میخوای اصولی بره برو لیزر اونم وقت میبره تا یه سالی هم نمیتونی لباس پشت باز بپوشی
خب پیراهن پشت باز نپوش، این همه پیراهنای قشنگ، بعدشم دنبال هیچ محصولی نباش اگه میخوای اصولی بره برو ...
میگن لیزر فقط برای اونایی ک خیلی سفید هستن جواب میده پوست من گندمیه میترسم لکم بیشتر بشه اخه چند وقت پیش رفته بودم مطب ی دکتر خیلیا اومده بودن معترض بودن ک ما لکامون بیشتر شده دکتره هم میگف رو پوست خیلی روشن جواب میده ممکنه رو پوست گندمی یا سبزه نتیجه عکس بده