2777
2789

سلام من ی لک قهوه ای بزرگ اندازه کف دستم رو کمرم ایجاد شده ۳ سال پیش رفتم دکتر گف چون خیلی تکیه دادی اخه من درس میخونم گف مدت زمان طولانی تکیه دادی ب دیوار یا صندلی اینجوری شده حقیقتش اونموقع بچه بودم خیلی برام مهم نبود الان واقعا عذابم میده اعتماد بنفسمو گرفته نمیتونم پیراهنیایی ک پشتشون یخورده بازه بپوشم

چیکار کنم از بین بره توروخدا پیشنهاد بدین😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب شده باشه، طرف رو صورتش داره مهم نیست براش با کلی اعتماد به نفس میره میاد

بخدا خیلی بدم میاد دست خودم‌نیس من پوستم گندمیه بعد خواهرم سفییید مث برف اون پیراهن میپوشه خوشگللل من هعی میترسم کسی اون لکو نبینه😩

چیکار کنم توروخدا کسی پومادی کرمی چیزی سراغ نداره؟🤦‍♀️

عزیزم استادمون میگفت برای لکه های بدن دو قاشق حنای قرمز و یه قاشق واجبی مخلوط کنید بزنید چند دقیقه ب ...

آها برم بخرم حنارو ببینم تاثیری داره😞

استادتون؟گلم شما رشتت چیه مگه؟

بخدا خیلی بدم میاد دست خودم‌نیس من پوستم گندمیه بعد خواهرم سفییید مث برف اون پیراهن میپوشه خوشگللل م ...

خب پیراهن پشت باز نپوش، این همه پیراهنای قشنگ، بعدشم دنبال هیچ محصولی نباش اگه میخوای اصولی بره برو لیزر اونم وقت میبره تا یه سالی هم نمیتونی لباس پشت باز بپوشی 

خب پیراهن پشت باز نپوش، این همه پیراهنای قشنگ، بعدشم دنبال هیچ محصولی نباش اگه میخوای اصولی بره برو ...

ن میدونی بحث من اعتماد ب نفسم واقعا داغونم کرده همش میترسم بعدا ازدواج کنم طرف مقابل بدش بیاد خب حقم داره 

خب اخه ادم دلش میخواد ی روز تاپ بپوشه مشخص میشه 

میدونی بین کتفم لکه اگ پایین تر بود مشخص نمیشد😔

استاد ورزشمون میگفت لک داشتم هر کار کردم نرفته فقط این جواب داده برام میخوای یکم رو پوستت امتحان کن ...

اره فعلا برم بخرم تستم میکنم 

ایشالا ک جواب بده 

ممنون عزیزمممم

خب پیراهن پشت باز نپوش، این همه پیراهنای قشنگ، بعدشم دنبال هیچ محصولی نباش اگه میخوای اصولی بره برو ...

میگن لیزر فقط برای اونایی ک خیلی سفید هستن جواب میده پوست من گندمیه میترسم لکم بیشتر بشه اخه چند وقت پیش رفته بودم مطب ی دکتر خیلیا اومده بودن معترض بودن ک ما لکامون بیشتر شده دکتره هم میگف رو پوست خیلی روشن جواب میده ممکنه رو پوست گندمی یا سبزه نتیجه عکس بده 

منم میترسم داغون تر شم