2789
عنوان

درد زایمان...

1513 بازدید | 54 پست

سلام

من تو38هفته ام.... 

دکترمعاینه کرد دهانه رحم گف 1فینگر باز شده و نرم شده و سر بچه تو لگنه و رسیده... 

من خیلی درد داشتم ولی حالا دردام صفر شده... 

کلی ورزش میکنم... راه میرم.. گل گاوزبون... شربت زعفرون گلاب... قرص کرچک... قرص گل مغربی...اینا خوردم... 

میترسم حالا ک درد ندارم دهانه رحمم باز نشه!!! 

ت رو خدا نه سرزنش کنین نه چیزی.... 

راهنماییم کنین دیگ چکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه داشته باش با شوهرت و پیاده روی کن روزی 3 تا 5 ساعت ولی پشت سر هم نه... 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

من ن درد زایمان فهمیدم ن کیسه اب و هیچی

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

عزیزم با دکترت مشورت کن الکی چیزی نخور

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

خو مهم اینه دهانه رحم نرم شده باشه و سر بچه تو لگن باشه .. ورزش اسکات و حرکت پروانه و الاکلنک هم بکن بر کمر هم بده رقص هم بکن دیگ غصه ای نداشتهباش‌چون تا ۴۰هفته وقت داری

من اول ۳۸ معاینه شدم گفت اصلا سرش نیمده تو لگن !!نمیدونم کی میادش

ورزش اسکات و الاکلنک حرکت پروانه قر کمر و رقص انجام بده بخصوص اسکلت ک واقعا تاثیر داره سر بچه میاد تو لگن انجام بده عزیزززم

عزیزم من اولین بار رفتم معاینه ۳۸ هفته و دوروز هیچ دردیم نداشتم ۲سانت باز شده بود. ۳۹ هفته و یک روز یه دوز خیلی کمی امپول فشار زدن بهم ک بیافتم رو روال زایمان ولی ضربان بچه بهم ریخت و گفتن باید خودت بیافتی رو درد چند روط رو ۳ سانت مونوم دردای خیلی خیلی کمی داشتم. ۳۹ هفته و ۴ روز ۶ صبح درد شدید گرفتم ۹ بیمارستان بودم ۱۰ زایمان کردم 

توی روزای آخر رابطه هم خوبه داشته باشی بی تاثیر نیست. من سب آخر روغن کرچک خوردم و یه لیوان دمنوش آویشن

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐